Grove pølsehorn med gulerødder og solsikkekerner

✮ Glimt af december ’16 og januar ’17 ✮

Som sædvanligt slutter jeg hver måned af med glimt og opskrifter fra måneden, der gik her på bloggen. Men da jeg i december i stedet lavede et indlæg med årets mest populære opskrifter, har jeg besluttet mig for i denne omgang at slå glimt fra december og januar sammen. Selvom det efterhånden føles som lang tid siden, havde jeg den dejligste jul med min savnede familie og en sjov nytårsaften. I januar flyttede min veninde ind i min lejlighed, så nu bor vi 2 her, og vi har sammen eksperimenteret lidt i køkkenet med blandt andet disse bønnekugler (som dog lige mangler en del justering, før den opskrift skal nogen steder 😉 ).

Jeg har også på det seneste fået spist en masse god mad som fx salat bowls fra California Kicthen, den lækreste rugbrødssandwich fra Smag og altid god brunch hos Wulff og Konstali. Januar har været rekord-slående for bloggen, hvor der er været flere sidevisninger og besøgende end nogensinde før, og jeg er simpelthen så ovenud glad i låget og taknemmelig over, at så mange af jer har lyst til at følge med. Jeg har derudover fået flere madrelaterede opgaver og jobs, som jeg glæder mig til at fortælle lidt mere om snart. Jeg har også, efter at have udspurgt jer, startet et nyt madplanskoncept her på bloggen, som jeg glæder mig til at lave flere af. Se blandt andet de 2 første madplaner: vegetarisk og mad på under 30 minutter her.

Lige foreløbig kommer det næste stykke tid dog til at stå på studie, som jeg lige er startet på her i februar og efterfølgende rustur senere på måneden. Jeg regner dog med at kunne koble af en gang imellem med lidt madlavning i køkkenet – ideer er der nemlig masser af! Opskrifterne fra de 2 sidste måneder har jeg samlet herunder, hvis du skulle have misset en opskrift eller to 🙂

Læs også: Tidligere månedsglimt

madjanuardecember

Aftensmad og frokost: 

 

Sødtjanuardecember

Søde og sundere søde sager: 

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove pølsehorn med gulerødder og solsikkekerner