Græskar bygotto med brunet smør, grønkålschips og ristede hasselnødder

✮ Glimt af november ’16 ✮

Glædelig 1. december! Så er vi officielt færdige med efteråret for denne omgang og dermed nået til en af mine absolutte yndlingsmåneder, december. Jeg kigger som altid tilbage på måneden, der gik med alle dens oplevelser og opskrifter. November har for mig budt på en masse spændende sager som morgenmad hos Nespresso, veganske tacos hos BlueTaco i anledningen af Veganvikings ugen og haft familien på besøg til housewarming med denne lækre omgang søde sager. Jeg har også været på ostefestival og til masterclass i både smør og mælk, lavet hjemmelavet stikkelsbærkompot på trods af årstiden og spist græskarkernesmør på mine bananpandekager. Jeg har også fået nyt arbejde, som jeg er helt vildt glad for og har haft tid til at se nogle af dem, der ikke har været så meget tid til på det sidste. Det har været en dejlig måned!

December kommer formentlig til at byde på masser af julehygge, flere portioner risengrød, julesmåkager, åbning af min Bülow julekalender hver dag med dertilhørende afsnit julekalender (det bliver jeg aldrig for gammel til 😉 ) og så en dejlig jul med min familie, flere omgange julefrokoster og nytår med venner – ih hvor jeg glæder mig! Skal I lave noget spændende? Husk at du kan se tidligere månedsglimt her, og hvis du skulle have misset en opskrift eller 2, kan du bare trykke på dem herunder.

novembermad

Aftensmad og frokost:

 

novembersoedt

Morgenmad, bagværk og søde sager:

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar bygotto med brunet smør, grønkålschips og ristede hasselnødder