En dag i mad #3

✮ Glimt af september ’16 ✮

Så er første efterårsmåned forbi, og den har både budt på varme sommerdage, regnfulde efterårsdage og en masse dejlige oplevelser. Jeg har deltaget i Nespressos kaffekonkurrence og er virkelig taknemmelige og glad over alle jer, der stemte på mig. Tusind tak! Jeg kom videre til anden runde men vandt ikke. Til gengæld var det den hyggeligste aften med søde madbloggere og middagsinviterede, lækker mad og masser af forkælelse. Jeg har også haft fødselsdag, delt en (primært køkken)ønskeliste med jer og fået pizza fra mit yndlings byg-selv-pizza sted Behov i Nordvest. Den kan virkelig virkelig anbefales og husk endelig at vælge hvidløgsolie som topping. Overdrevet lækkert! 😛

Jeg har også været i New York med min mor, gået byen tynd, spist lækker morgenmad og undret mig over, hvorfor vi ikke har et koncept som Whole Foods her i Danmark. Se bare hvor lækker en bland selv salat kan være. New York er en ret dyr by, men der er så meget at se og en masse lækker mad at spise. Jeg regner med at brygge en lille guide sammen til jer snart, så ‘stay tuned’ og følg med hvis I også planlægger en tur til byen, der aldrig sover.

Næste måned, oktober, bliver ret anderledes og VILD for mit vedkommende. Jeg skal nemlig stoppe på mit arbejde, flytte hjemmefra og ind til København. Det er et kæmpe skridt, som jeg både glæder mig enormt meget til og er ret spændt på – hvis I skulle sidde med tips derude til at flytte i egen lejlighed eller lignende, så skriv dem endelig nedenunder 🙂 Der skal derfor bruges en masse tid på flytning, og derefter skal jeg lave en masse mad – jeg har nemlig skrevet ideer ned, perfekt til når jeg flytter. Husk at du kan se tidligere månedsglimt her, og hvis du skulle have misset en opskrift eller to fra september, kan du finde dem herunder.

madseptember

Aftensmad og tilbehør:

 

sødtseptember

Bagværk og sundere søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i mad #3