En dag i mad #3

Fiskefrikadeller med ovnbagte kartofler og hjemmerørt remoulade

Fiskefrikadeller med ovnbagte kartoffelfritter og hjemmerørt remoulade photo IMG_1008_zpswmrh7b02.jpgDet her er virkelig en af mine yndlings aftensmadsretter, når det skal være snasket, lækkert og sundt samtidigt med, at det skal føles lidt junk food-agtigt. Altså jeg er vild med deller i alle slags afskygninger, og ovnbagte kartofler som fritter går man bare aldrig galt i byen, hvis du spørger mig. Og så en hurtig, hjemmerørt remo oven i, så er jeg (og min mave) altså ret glad og tilfreds 😀

Fiskefrikadellefarsen er rimelig simpel men med et spicy twist af chili og forårsløg, og så er de stegt sprøde på panden. Kartoflerne tager 10 minutter at forberede, og så skal de bare hygge sig i ovnen, til de er sprøde. Den hjemmerørte remoulade tager kun 2 minutter at røre sammen, så det er faktisk ikke en specielt avanceret eller tidskrævende omgang aftensmad.

Opskriften ligger faktisk allerede på bloggen, men da det er over 2 år siden, at jeg har delt den, tænkte jeg, at det var tid til et repost. Forskellen er kun, at jeg har skåret kartoflerne i grove, aflange fritter og vendt dem med tørret oregano i stedet for rosmarin, og så har jeg lavet mere remoulade. Du kan også godt købe en god remoulade fra slagter/fiskehandler og røre den op med creme fraiche, citronsaft og nogle finthakkede agurk/gulerodstern. Opskriften på fiskefrikadeller med ovnbagte kartofler og hjemmerørt remoulade finder du lige her.

Fiskefrikadeller med ovnbagte kartoffelfritter og hjemmerørt remoulade photo IMG_1011_zpsxalwtuoa.jpg

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En dag i mad #3