Cookies med mælkechokolade og hasselnødder

✮ Glimt af august ’16 ✮

Så er sommeren officielt ovre, og selvom august måned ikke bragte mange sommerdage, fik vi alligevel et par stykker her til sidst. Jeg slutter som altid måneden af med at vise glimt og opskrifter fra måneden, der gik. August startede for mig med ferie på Sicilien med familien, hvor jeg fik læst en masse bøger, spist italienske is, lækre pastaretter og aperitivo og gået lange morgenture med efterfølgende dyp i havet. Jeg fortsætter også sabbatåret lidt endnu og er tilbage på arbejde som lærervikar igen. Det er dejligt at være tilbage til en hverdag, hvor man godt nok skal tidligt op men til gengæld bliver mødt af smilende børn, krammere og tegninger hver dag. Jeg har også været på skovtur med smurte rugbrødssandwiches med hjemmelavet æggesalat, spist den lækreste banan-peanutbutter nicecream bowl i København med min søster og stylet street food og hygget mig til Copenhagen Street Food Festival med en masse madglade mennesker. Tak til alle jer, der kom forbi! Derudover har jeg brugt den sidste del af måneden på at eksperimentere med og udvikle en opskrift til en ret spændende konkurrence – den skal jeg nok løfte sløret for indenfor de næste par dage 😉

I næste måned, september, kommer der også til at ske en masse spændende ting. Jeg starter måneden ud med et bryllup i weekenden, som jeg har glædet mig til i enormt lang tid, og så kommer ovenstående konkurrence til at fortsætte, hvor I også har mulighed for at vinde en ret lækker præmie. Jeg har også en fødselsdag, der skal fejres og så sluttes september af med en uge i New York sammen med min mor, hvor vi skal gå, se og spise os gennem byen. Jeg har aldrig været der før, så hvis I skulle sidde med nogle tips, må I meget gerne skrive dem i en kommentar nedenunder! Hvis du skulle have misset en opskrift eller 2 fra august måned, kan du bare klikke på dem herunder. Du kan også se tidligere månedsglimt lige her.

madaugust

Aftensmad og frokost:

 

sødtaugust

Kager og sundere søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med mælkechokolade og hasselnødder