Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater

✮ Glimt af juni ’16 ✮

Så er det blevet tid til endnu en omgang glimt fra måneden, der gik. Årets første sommermåned har budt på dejlige solskinsdage, men også et par, okay en del, overskyet bygevejr. Jeg har i denne måned været en forlænget weekend i England hos min familie, hvor vi blandt andet var til Taste of London og spiste alt for meget lækker mad (som fx denne sprøde soft shell krabbe taco – prøv lige at sige det 3 gange 😉 ). Jeg har herudover fundet Københavns bedste træstamme med Yelp, og vinderen blev Lagkagehuset, der også var en af mine favoritter. Derudover har jeg været forbi Papirøen og fundet, hvad jeg mener er, Københavns bedste falafel pita. Den SKAL jeg snart have igen! Jeg har også fået sommerferie og dermed mere tid i køkkenet, og jeg glæder mig til at dele alle opskrifterne med jer, jeg har lavet den sidste uges tid.

I Juli måned glæder jeg mig til en tur til Budapest med min far, og til sidst på måneden en uge på Sicilien med hele familien, sidde i solen og spise mig mæt i lækre pastaretter og italienske is. Og ikke mindst til at nyde sommerferien og al den ekstra tid til venner, familie og tid i køkkenet. Husk at du kan følge med på Snapchat (anna-mad), hvis du har lyst. På bloggen er der i juni måned 10 nye opskrifter, og hvis du skulle have misset en opskrift eller to, så har jeg samlet dem herunder. Du kan også se tidligere månedsglimt lige her.

junimad

Aftensmad og tilbehør:

 

sødtjuni

Bagværk og sundere søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

4 kommentarer

 • Kirstine

  Jeg bliver helt fristet her på den anden side af skærmen. Jeg tror jeg vil prøve at lave quinoasalaten og brownien til min familie! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Det lyder også som en god ide Kirstine – det er faktisk blevet 2 af mine nye (mange…) favoritter 😉
   Håber I kan lide dem!
   Kram Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud! Især hovedretterne; får helt lyst til at lave dem alle sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Tak Cecilie. Du må kaste dig ud i dem!
   De er alle rimelig nemme at lave 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater