Sommerlig melonsalat med mynte og ristede cashewnødder

✮ Glimt af Juli ’16 ✮

Så har vi rundet anden sommermåned, der endelig (!) har budt på solskin og varme, og som altid slutter jeg måneden af her på bloggen med at vise glimt og opskrifter, fra måneden der gik. Juli måned har for mig budt på mange dejlige dage. Jeg har blandt andet været 4 dage i den skønne storby Budapest med min far, hvor vi vandrede byen tynd, kiggede på alle de flotte bygninger og spiste utrolig lækker og billig mad. Vi fik blandt en 3 retters Michelin menu for kun 250 kroner pr person, hvor desserten lød ‘bitter chokolade, passionsfrugt, kaffe’ (du kan se et billede her). Jeg overvejer lidt at lave en guide til byen – er det noget, I er interesserede i? Jeg har også været en del gange i min yndlingsby København, hvor der dukker flere og flere gode spisesteder op. Blandt andet denne byg-selv pizza fra Behov. Jeg har været i sommerhus med familien, hvilket du måske har set, hvis du følger med på Snapchat (anna-mad), hvor vi fik kæmpe is, den lækreste varmrøgede laks og en masse andet lækker mad, som jeg glæder mig til at dele med jer. Min søster fangede blandt andet dette billede af mig, imens jeg stod og knipsede billeder af solbær mazarinkagen.

Lige pt. er jeg på Sicilien, som jeg har glædet mig til i laaaaang tid! Glædet mig til at spise friske pastaretter, lækre italienske is, læse bøger, bade i havet og hygge med familien. I august vil jeg glæde mig til at komme tilbage på arbejdet igen, til at deltage i Street Food Festival CPH omkring søerne den anden weekend i måneden og ikke mindst til at få styr på, hvad der kommer til at ske det næste års tid. Hvis du skulle have misset en opskrift eller 2, kan du bare klikke på dem herunder. Du kan også se tidligere månedsglimt lige her. Er der noget, I savner her på bloggen? En bestemt slags indlæg, opskrift eller lignende så skriv endelig en kommentar herunder 🙂

Julimad

Aftensmad og tilbehør:

 

Julibagt

Kager og andre bagte sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

 • Anna

  Det lyder som Borkonyha Winekitchen 😉 Jeg har også lige været der med min kæreste – fantastisk mad (og by)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Det er fuldstændig rigtigt 😉
   Jeg er helt enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlig melonsalat med mynte og ristede cashewnødder