Kringle med æble-marcipanremonce og rosiner

✮ Glimt af februar, marts, april og maj ✮

Det er en tradition, at en afsluttet måned her på bloggen rundes af med glimt fra måneden, der gik. Men da jeg har været ude at rejse, får I denne gang glimt af alle opskrifter fra de sidste 4 måneder maj, april, marts og februar. Jeg er jo som sagt kommet hjem fra verdens bedste, vildeste og mest oplevelsesrige rejse og har faktisk også allerede delt en guide til Thailand, hvis I ikke har set den. Jeg er også begyndt at arbejde som lærervikar igen – jeg er vild med det job! Der har heldigvis også været mange solskinsdage i maj måned, og jeg brugte en af dem til Taverna grillost-event i København med søde madbloggere (vi lavede disse lækre salater), og så har min søster og jeg eksperimenteret med kanelsnegl i kop på kun 2 minutter, måske du så det på Instagram? Og så har jeg vist jer, hvad jeg spiser på en helt normal dag.

I juni glæder jeg mig til forhåbentligt endnu flere solskinsdage, til at fejre min fars 50 års, til at teste og finde Københavns bedste træstamme med Yelp og til at starte en dejlig lang sommerferie. Men inden da skal jeg tilbringe en forlænget weekend hos min familie i England, hvor vi blandt andet skal deltage i madfestivalen Taste Of London og spise masser af god mad. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at dele endnu flere lækre opskrifter med jer (jeg kan næsten ikke vente med at dele den lækre sag, jeg lavede i weekenden! 😉 ) Hvis du skulle have misset en opskrift eller to fra de sidste par måneder, kan du finde dem herunder. Husk at du også kan se tidligere månedsglimt lige her.

glimtmad

Aftensmad og frokost:

 

glimtsødt

Bagværk og søde sager: 

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kringle med æble-marcipanremonce og rosiner