Tunsalat med hytteost, æble og persille

Kærnemælkshorn med æble og marcipanremonce

Kærnemælkshorn photo IMG_5566_zpskhr3svot.jpg

Duften af friskbagte kærnemælkshorn i køkkenet, et enkelt horn eller 2 på tallerkenen og varm the i koppen, hvem kan sige nej til det? Jeg er ret så vild med kærnemælkshorn, da de er en super kombination mellem den sprøde smør-gærdej fyldt med syrlige frugter/bær og den søde, smovsede marcipanremonce i midten. Og så er drys af grofthakkede mandler på toppen. En super god måde til at få brugt en rest moden frugt eller bær, som ligger i skuffen.

Jeg har før bagt kærnemælkshorn med rabarber og marcipan, og det er faktisk den samme opskrift, jeg har brugt her. Jeg har bare denne gang erstattet rabarber med små æbletern. Opskriften finder du lige her, og så kan du bruge præcis den slags fyld, du bedst kan lide – om det så er æble, rabarber eller noget helt tredje. Når jeg kommer hjem fra min tur, hvilket jeg jo snart gør, så er de i hvert fald nok noget af det første, der står på min to-do (mad)liste 😉

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunsalat med hytteost, æble og persille