Islagkage med saltkaramel og browniebund

✮ Glimt af oktober ✮

Så er endnu en måned fløjet forbi, og vi træder nu ind i november, hvilket betyder, at det er tid til at se lidt tilbage på de små glimt fra oktober måned. Oktober har for mig været en dejlig måned fyldt med arbejde men også samtidigt tid til ferie, hygge og afslapning. Jeg har blandt andet været en tur på Bornholm på Stammershalle Badehotel og spist lækker mad, hvilket virkelig kan anbefales. Jeg har også testet og fundet Københavns bedste romkugle med Yelp, været til et hyggeligt madblogger-event, som jeg nok skal fortælle lidt mere om snart, og så har jeg vundet en 3. plads for årets bedste madblog til Blogprisen 2015! Wow det er ret vildt – tusind tak til alle jer der har stemt 😀

På bloggen er der i oktober blevet udgivet 11 nye opskrifter med masser af æbler, græskar, vegetariske opskrifter og faktisk også is, på trods af at det er blevet køligere udenfor. Jeg har også delt en rejse- og spiseguide til Paris – har du set den? Og så har bloggen fejret 3 års fødselsdag (tænk at der allerede er gået 3 år!) Hvis du skulle have misset en opskrift eller to, så klikker du bare på den nedenunder. Du kan også se tidligere glimt fra september, august, juli, juni, maj, april eller marts

I november vil jeg glæde mig til efterårsaftenerne, der bliver mørkere og mørkere, til den snart begyndende juletid og ikke mindst til at eksperimentere mere i køkkenet og dele endnu flere opskrifter med jer! 😉

Madoktober

Aftensmad og tilbehør:

 

sødtoktober

Bagværk, is og søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Islagkage med saltkaramel og browniebund