International vegetardag - inspiration til aftensmaden

✮ Glimt af september ✮

Så er det vist for alvor blevet september. Det kan både ses på de faldende temperature, på æbletræet i haven der er fyldt med æbler og på aftenerne, der bliver mørkere for hver dag. For mig har september været en rigtig dejlig måned, hvor jeg blandt andet har fejret min 19 år fødselsdag, været til hyggelig kaffe-konkurrence på Kokkedal Slot og besøgt Papirøen og dens små street food stader for at spise lækker fish ‘n’ chips.

Jeg har også fået nyt job som vikar på min gamle skole samt i en børnehave. Det er simpelthen så hyggeligt, og jeg er meget glad for det! Derudover har jeg i denne måned også været på en forlænget weekend i Paris med min mor, og jeg regner med at lave en lille guide til den skønne storby på et tidspunkt. Jeg er forresten også stadig nomineret til ‘Årets bedste madblog’, der bliver afgjort i slutningen af denne måned, og jeg ville da blive så glad, hvis du ville give mig en stemme med på vejen (lige her).

På bloggen har man også kunne se, at september har sat sine spor med de lidt mere efterårsagtige opskrifter som æblekage og ovnristet blomkålssalat, og så har der været fokus på de lidt nemmere hverdagsretter. Hvis du skulle have misset et opskrift eller to, så klikker du bare på dem herunder. Du kan også se tidligere glimt fra august, juli, juni, maj, april eller marts.

I oktober måned vil jeg glæde mig til endnu flere efterårsopskrifter, til at hygge indenfor med uldsokker og the, til at teste og finde Københavns bedste romkugle med Yelp og til en forlænget weekend på den dejlige solskinsø Bornholm. Og så selvfølgelig til en masse nye lækre opskrifter! 😉

September mad

Aftensmad og tilbehør:

 

September sødt

Bagværk og søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

International vegetardag - inspiration til aftensmaden