Sund mango-banansorbet - is til morgenmad!

Favorit æblekage med masser af kanel og grofthakkede mandler

Favorit æblekagen med kanel og mandler photo IMG_5991_zpsmr7hui14.jpgSå er det igen søndag, og det kræver da kage. Gør det ikke? Hvis du, ligesom jeg, har et æbletræ i haven fyldt med æbler, så vil jeg anbefale dig at lave denne æblekage. Ja, og hvis du nu ikke har et træ i haven, så kan man heldigvis også købe æbler i supermarkedet 😉

Det her er min klare favorit og go-to opskrift, når det kommer til æblekage. Så da jeg havde fødselsdag i sidste weekend og fik hele familien på besøg, så skulle denne kage selvfølgelig på bordet. Du har måske allerede set det på Instagram? Æblekagen bliver helt smovset, snasket og lækker indeni, og så er den fyldt med efterårsæbler, masser af kanel og grofthakkede mandler. Og så er den oven i købet virkelig nem at lave!

Opskriften er faktisk allerede på bloggen, men jeg synes nu ikke, at I skulle snydes for at se den endnu en gang. Og æbler kan sagtens udskifte med andre frugter som pære, blommer, bær osv. Opskriften finder du lige her.

Hvad bruger du dine æbler (fra æbletræet) til?

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

4 kommentarer

 • Vi bruger vores æbler på æblesmør, crumble, æbleis, juice, æblesirup, i boller og salater og vi plejer at forære i kilovis væk, men i år er der næsten ingen, så det er kun blevet til æblesmør af dem der faldt ned for tidligt. Heldigvis har vi plantet et nyt lille træ, der bærer æbler for første gang, men der er jo ikke så mange, men din kage ser lækker ud. Du kan finde mange af opskrifterne på min mands side opskriftsamleren.dk

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Det lyder godt Anne-Marie! Ja så må man jo lave, hvad man har æbler til…
   Kagen er virkelig god! Jeg kigger forbi 😉
   kh Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor ser det bare lækkert ud! Den skal på min liste over kager, jeg skal bage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Det er jeg glad for at høre Pernille!
   Jeg er ret sikker på, at du ikke bliver skuffet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sund mango-banansorbet - is til morgenmad!