Nemme koldhævede gulerodsboller

Asiatisk rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme

Asiatisk rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme photo IMG_5968_zpsfimoyyio.jpgHerhjemme har vi nogle gengangere, og det gælder også, når det kommer til forretter. Og dette er én af dem. Det er en forret, der er nem at lave, smuk at se på, smager virkelig godt og altid hitter hos gæsterne. Inspirationen kommer fra Anne Hjernøe, og det er muligvis en af mine yndlingsforretter.

Når du hører ordet ‘rejecocktail’ tænker du måske, at det er noget, der hører til for 30 år siden. Men rejecocktailen her har virkelig fået et lækkert twist og smager af sol og sommer. Den består af store rejer, sprøde og friske kokosflager, chili, solmoden mango, rødløg, grov avocadocreme og friske koriander. Og så masser af lime. Hvis du ikke er til rejer (eller nogle af de andre elementer), kan du sagtens undlade dem.

Asiatisk rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme photo IMG_5977_zpsdlbekfjk.jpg

Som jeg skrev ovenover, har vi nogle gengangere herhjemme. Og jeg kan da lige give et par eksempler på, hvad det er for nogle retter (vær opmærksom på, at der er 2 opskrifter i næsten hvert punkt – vi har ret mange favoritter 😉 ). Alle nedenstående er lavet mindst 10 gange herhjemme :

 

Asiatisk rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme photo IMG_5976_zps0wpdgf34.jpgFor at vende tilbage til den lækre asiatiske rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme, så kan jeg fortælle, at opskriften allerede ligger på bloggen. Det er næsten 2 år siden, jeg delte den sidst, og nu er det altså på tide med et lille gensyn (og helt nye billeder). Vi lavede den nemlig igen her i weekenden sammen med en masse andre asiatiske retter. Opskriften finder du lige her.

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

4 kommentarer

 • Maja KDJ

  Orv, det lyder altså vildt lækkert! og nemt!
  – Fedt med nogle opskrifter på forretter, jeg mangler virkelig ofte inspiration til forretter, så hvis du har flere i ærmet, så bare kom med dem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Tusind tak Maja! Det er også så lækkert og nemt – en klar favorit her.
   Jeg skal nok prøve at finde på noget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor ser de her altså fantastiske ud! Deter godt med gengangere nogen gange. Tro det eller ej, så lærte jeg først at kune lide mango for en uge siden. Men nu er helt vild med det – så den her må prøves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   For en uge siden Josefine? Ej det må da være en fejl – mango smager jo så godt!
   Jeg håber, at du er lige så vild med den asiatiske rejecocktail, som jeg er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nemme koldhævede gulerodsboller