Macarons med citron og hvid chokoladeganache

Persillepesto med peanuts

Persillepesto med peanuts photo IMG_5359_zpsbumln69z.jpgJeg har eksperimenteret lidt med nye versioner af mit yndlingsspread aka pesto. Jeg har efterhånden smagt en del købe-pestoer, og der må jeg altså sige, at der er intet, der slår en hjemmelavet pesto. Det smager af sol og sommer og kan spises til næsten alt. Ja og så er det oven i købet virkelig nemt at lave.

Du kan allerede på bloggen finde forskellige opskrifter på pesto, men det skræmmer mig dog ikke fra at dele endnu en med jer. Denne gang er det med masser af frisk persille, citron og saltede, ristede peanuts. Pestoen er god til det meste, men jeg er især vild med den sammen med frisk pasta, i en lækker sandwich eller til nye kartofler og grillet kylling. Persillepesto med peanuts photo IMG_5353_zpslk8asqqq.jpg

Hvis du leder efter andre pesto-opskrifter, kan jeg anbefale disse: en klassisk version med basilikum og pinjekerner, en sommerlig version med spinat, persille og pinjekerner eller en rød version med soltørrede tomater og mandler. Men du kan også sagtens selv eksperimentere og finde lige præcis din yndlings. Du skal bare bruge en eller flere friske krydderurter, olie, citron, salt og ristede frø, nødder eller kerner 🙂

 photo IMG_5365_zpsiumrv5ts.jpg

Persillepesto med peanuts 

  • 2/3 bakke bredbladet persille (ca. 55 g)
  • 75 g peanuts, saltede og ristede
  • 5-6 spsk solsikkeolie (eller anden smagsneutral)
  • saft fra 1/2-3/4 citron
  • friskkværnet peber

 

Så nemt er det: Start med at skylle persille og duppe det af med køkkenrulle. Blend alle ingredienser sammen, jeg brugte en stavblender og et højt plastikglas. Hvis du ønsker en mere flydende konsistens, kan du tilsætte mere olie. Smag til med citron og evt. salt. Opbevar på køl.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Macarons med citron og hvid chokoladeganache