Tærte med spinat, karamelliserede rødløg og gedeost

✮ Glimt af august ✮

Så er august sørme også forbi, og hverdagen står for de fleste på arbejde eller skole igen. Sådan er det dog ikke helt for mit vedkommende. Jeg har nemlig besluttet at tage et sabbatår. Så det er, hvad jeg laver lige nu. Jeg arbejder lidt hist og her, laver en masse mad og forsøger at planlægge, hvad resten af året skal bruges på. Udover det har august været en dejlig solskinsmåned, hvor jeg blandt andet har testet jordbærkager med Yelp (se bare her).

På bloggen er lagt flere nye frokost-favoritter op som fx den ristede rugbrødssandwich eller spinat-æggewrappen. Og jeg kan da se, at der inde for det salte køkken, især (helt ubevidst) er blevet brugt rigtig meget avocado, spinat og gedeost, haha 🙂 Hvis du skulle have misset en opskrift eller to, kan du bare klikke på dem herunder. Du kan også se tidligere glimt fra juli, juni, maj, april og marts.

Nååh ja, og så er jeg blevet NOMINERET TIL BLOGPRISEN 2015 i kategorien ‘Årets bedste madblog’. Det er virkelig vildt! Det havde jeg slet ikke drømt om, da jeg startede for snart 3 år siden. Det er udelukkende læserne, der bestemmer, hvem der vinder. Og jeg ville da blive rigtig glad, hvis du ville give mig en stemme med på vejen (lige her) 😀

I september måned vil jeg glæde mig til fødselsdagsfejring, en del æble-opskrifter med æbler fra æbletræet, masser af leg i køkkenet i forbindelse med en udfordring og konkurrence her i starten af måneden (det skal jeg nok fortælle om senere), et smut forbi Copenhagen Street Food, som jeg endnu ikke har fået prøvet, og så en forlænget weekend i Paris med min søde mor. Hvad glæder I jer til i den kommende måned?Mad august photo madaugust_zpsrmvwnrmx.png

Aftensmad, frokost og tilbehør:

 

Sødt august photo soslashdtaugust_zpsazqyn4if.pngSnacks og søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

3 kommentarer

 • Sikke en fin – og lækker – augustmåned, du har haft! Og STORT tillykke med nomineringen :-))

  Hvordan har du lavet de fine stjerner i din overskrift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Tusind tak Louise!
   Jeg har faktisk bare søgt på nettet efter symboler og fundet den på siden ‘Citat-uglen’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da dejlig nemt – det må jeg prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tærte med spinat, karamelliserede rødløg og gedeost