Spinatsalat med nektariner, grillost og karamelliserede rødløg

Pandekagelagkage med hindbær, vanilje og mørk chokolade

Pandekagelagkage med hindbær, vanilje og chokolade photo IMG_5532_zpsvjgy9p1f.jpgDet er ved at være et års tid siden, jeg lavede en pandekagelagkage sidst. Min mormor og morfar, der ellers ikke er de største teknologi-hajer, havde set den på bloggen og ønsket en magen til. Det kunne jeg jo ikke sige nej til, så da jeg var et smut forbi dem for en uges tid siden, gik jeg i køkkenet for at opfylde deres ønske.

Rent faktisk var det min morfar og mig, der sammen biksede pandekagedejen sammen og stegte dem på panden. Han ville så gerne lære, hvordan man lavede pandekager. Derefter lavede jeg hindbærcremen og smurte den mellem alle pandekagelagkagens 12 lag (!) og pyntede med friske hindbær og mørk chokolade. Det var guf, og de (og ikke mindst jeg) var glade. Pandekagelagkage med hindbær, vanilje og chokolade photo IMG_5528_zpsjqcdplni.jpgDet er egentlig en sjov opfindelse, sådan en pandekagelagkage, som jeg er sikker på både børn og voksne vil have glæde af. Jeg har valgt at lave en frisk hindbærskum med fine vaniljekorn og en smule græsk yoghurt. I nogle af lagene gemmer der sig også hele friske hindbær og grofthakket mørk chokolade.

Du kan sagtens lave din egen version og bruge andre bær, chokolade, nødder osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg kunne måske godt overveje en version med citron, blåbær og ristede mandler. Hvilken version tror du (også) kunne smage godt?

Pandekagelagkage med hindbær, vanilje og chokolade photo IMG_5534_zpsj81zkmty.jpg

Som sagt er opskriften faktisk allerede på bloggen. Jeg har denne gang tilføjet korn fra 1 vaniljestang i hindbærskummet og undladt mynten. Opskriften finder du lige her:

Pandekagelagekage med frisk hindbærskum og mørk chokolade

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatsalat med nektariner, grillost og karamelliserede rødløg