Spinatboller med mandler

✮ Glimt af juni ✮

Så er endnu en måned gået, og sikke en både spændende, travl og dejlig juni det har været! Jeg har haft læseferie, været til eksamener, fået hue på (se bare her) og fejret det i dagevis. Nu glæder jeg mig bare til sommerferie, solskin, tid til veninder og ikke mindst masser af madlavning. På madfronten har juni været en måned med 8 nye indlæg på bloggen, heriblandt nye favoritter som det sunde bananbrød eller den nemme lakselasagne. Hvis du skulle have misset en opskrift eller to, kan du bare klikke på dem nedenunder. Du kan også se tidligere glimt fra marts, april eller maj.

Glimt af juni photo Junimad_zpsd5otuyus.png

Aftensmad og tilbehør:

 

 photo Junibagt_zpsmu1xru2w.png

Søde sager og bagværk

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatboller med mandler