Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder

✮ Glimt af juli ✮

1, 2, 3 og så var juli måned også gået. Det går jo alt for stærkt! For mit vedkommende har det været en dejlig sommerferie-måned, hvor jeg har fået mig et job – jubii!, fundet mig et nyt favorit brunch-sted (se bare her), været 10 dage på Kreta (se her og her) og ikke mindst nydt livet som nybagt student og lavet en masse god sommermad. Det er blandt andet blevet til nye sommerfavoritter som den bedste jordbærkage, kold kartoffelsalat og hjemmelavede tacos. Hvis du skulle have misset en opskrift eller to, kan du bare klikke på dem nedenunder. Du kan også se tidligere glimt fra marts, april, maj eller juni.

Glimt af juni photo madjuni_zpsdxy3bgg7.png

Frokost, aftensmad og tilbehør:

 

Glimt af juni photo soslashdtjuni_zpsazcqavni.png

Kager og søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

4 kommentarer

 • Lyder som en skøn måned! Ih hvor jeg savner mit køkken, når jeg ser de her skønne billeder – alt ser så lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Tak Josefine <3
   Jeg havde godt nok også savnet mit – så det er dejligt at være tilbage igen 😉
   Håber du nyder ferien,
   kram Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok utrolig velsmagende ud! Thumbs up!

  bjergtrolden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Tusind tak Jakob!
   Det er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronpasta med feta, persille og ristede hasselnødder