Super nem lakselasagne med asparges og dild

Brunsviger – snasket og karamelliseret

Brunsviger - snasket og karamelliseret photo IMG_5093_zps8mqavjeu.jpgDet er altså svært at slå et næsten nybagt stykke brunsviger, sådan rigtig snasket og karamelliseret – præcis som det skal være. Og så oven i købet med en kop kaffe eller the, så er det (efter min mening) svært at stå for. Det er faktisk utroligt, hvor nemt brunsviger er at lave. Det tager en smule længere tid, fordi dejen skal hæve af et par omgange, men det smager bare så godt, at det er ventetiden værd.

Brunsvigeren er sådan en kage, der helst skal spises på dagen eller dagen efter. Derfor er denne opskrift heller ikke så stor. Herhjemme passer det nogenlunde med, at alle 4 kan få hver 2 stykker. Kagen har en dejlig luftig bund med en sprød, karamelliseret top. Derudover gemmer der sig rundt omkring små huller/lommer med snask, og så bliver kanterne næsten som karamel.

Det er bestemt ikke en sund kage. Men hold nu op, den smager godt. Den er blevet lavet flere gange herhjemme, og opskriften er faktisk også allerede på bloggen. Du kan finde den lige her. Jeg har efterfølgende ændret en smule i mængderne, så den er blevet endnu bedre.

Hav en rigtig dejlig søndag!

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super nem lakselasagne med asparges og dild