Sprøde koldhævede boller med majsmel

✮ Glimt af maj ✮

Ja, så har vi endnu engang rundet en måned. Vi har også officielt taget hul på sommeren, selvom jeg dog ikke helt synes, at det kan ses udenfor endnu. Maj har været en måned, hvor der er kommet 10 nye indlæg på bloggen, heriblandt nye rabarberfavoritter og nemme hverdagsretter. Så hvis du skulle have misset en opskrift eller to, kan du bare klikke på dem nedenunder. Du kan også se glimt af marts eller april. Juli bliver formentlig både sjov, spændende og hård for mit vedkommende. Den står nemlig på 3.g eksamener, en (forhåbentlig) pæn, rød studenterhue på mit hoved og masser af solskin – skal vi ikke bare aftale det? 🙂

Glimt af maj photo majmad_zpsodn93tay.jpg

Aftensmad og tilbehør:

 

Glimt af maj photo majsoslashdt_zpsnt04kcrd.jpgBagværk og søde sager:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde koldhævede boller med majsmel