✮ Glimt af april ✮

Verdens. Bedste. Brownie.

Verdens bedste brownieHar du nogensinde smagt verdens bedste brownie? Hvis ikke, så stop søgning, for jeg har nemlig fundet opskriften til dig. Den er lige her, den er virkelig nem og så smager den bare som en stor, smækker-lækker trøffel-kage. Hvis du derimod mener, at du allerede har smagt verdens bedste brownie… Så tag lige og prøv den her også og vend tilbage, hvis du nu skulle være uenig – for man kan aldrig bage en brownie for meget vel? 😉

Det er ikke en sund kage. Tværtimod. Men hvis man skal synde, så skal det også gøres ordentligt. Sukker, chokolade, smør – ja der er alt det gode i. Det er til gengæld heller ikke en kage, hvor man kan spise et kæmpe stykke. Efter min mening er kagen bedst efter et par timer på køl, og du kan sagtens lave den et par dage i forvejen. Server gerne med en frisk frugt og en kugle vaniljeis. Så er der næsten ikke et øje tørt.

Verdens bedste brownie

Det er faktisk sådan, at selve brownie-opskriften allerede er på bloggen. Den kan du finde lige her. Jeg har bare tilføjet en håndfuld grofthakkede, ristede mandler i dejen og ellers lavet den præcis på samme måde. Du kan også sagtens lave den helt enkel og uden ‘fyld’ eller måske tilføje dit eget præg – jeg kan ihvertfald forestille mig at andre ristede nødder, små klatter af dulce de leche karamel, hakket hvide chokolade eller måske kokos kunne være lækkert.

Hav en dejlig søndag!

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

✮ Glimt af april ✮