Grillede kokoskødboller med spicy mangodip

Spidskålssalat med æble, sesam og peanutdressing

Spidskålssalat med æble, sesam og peanutdressing photo IMG_4963_zpskktkarox.jpgSpidskål er klart en af mine favoritgrøntsager, specielt fordi den er sprød, er super sund og kan laves i ret mange forskellige variationer. På bloggen kan du allerede finde grøntsagen i flere opskrifter som fx (næsten karamelliseret) smørstegt spidskål, Pad thai med kylling eller en moderniseret version af brændende kærlighed.

Opskriften på denne salat er virkelig simpel, den består af få ingredienser, kan laves på under 10 minutter og passer som tilbehør til mange retter. Salaten består af fintsnittet spidskål, æble, ristede sesamfrø og en peanutdressing, der alt i alt giver et lidt asiatisk twist. Jeg serverede den til disse sprøde kokoskødboller med spicy mangodipSpidskålssalat med æble, sesam og peanutdressing photo IMG_4965_zpsf5uxrq5v.jpg

Spidskålssalat med æble, sesam og peanutdressing (tilbehør til 3-4 personer)

  • 1/2 stort spidskål
  • 1 stort æble
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 1 spsk peanutbutter (min favorit er denne)
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk olivenolie
  • saft fra 1/2 citron

 

Så nemt er det: Start med at snitte spidskålet fint. Skær æblet i tynde julienne (stænger). Rist sesamfrøene let på en pande. Rør peanutbutter, citronsaft, olivenolie og honning godt sammen og vend alle ingredienserne sammen i en skål.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillede kokoskødboller med spicy mangodip