Rabarberkage med ingefær, kokos og hvid chokolade

Lynstegt kylling med pesto, svampe, spinat og cherrytomater

Lynstegt kylling med svampe, pesto, spinat og tomater photo IMG_4927_zpspqm5qycj.jpgHer er endnu en af de hverdagsretter, der er nemme og hurtige at lave – den kan ihvertfald laves på under 30 minutter. Du kan finde flere under den kategori lige her. Denne kyllingeret har masser af smag fra pesto og svampe, kræver forholdsvis få ingredienser og kan varieres alt efter, hvad du har lyst til eller skulle have i køleskabet den dag.

Retten består af kylling, der hurtigt steges på panden og derefter blandes med champignon, frisk og dampet spinat, cherrytomater og pesto. Jeg anbefaler, at du serverer ris til, men som alternativ kan du også bruge spaghetti eller frisk pasta. Du kan vælge at lave pesto selv (find blandt andet en opskrift her) eller bruge en købt – jeg kan blandt andet anbefale den grønne fra Løgismose. Kyllingeretten egner sig både godt til sommer og sol eller til de koldere dag, hvor man aller mest har lyst til noget varmt og lækkert. Lynstegt kylling med svampe, pesto, spinat og tomater photo IMG_4920_zpsz9b9ufhe.jpgLynstegt kylling med svampe, pesto, spinat og tomater photo IMG_4926_zpsmxvz55dm.jpg

Lynstegt kylling med pesto, spinat, svampe og tomater (4 personer)

  • 4 kyllingebryster
  • olivenolie
  • 250 g brune champignon
  • 200 g frisk spinat
  • 200 g cherrytomater
  • 1,5 dl kaffefløde
  • 4-5 store spsk pesto (fx hjemmelavet)
  • 3 dl kogende vand rørt med 1 hønsebouillon
  • saft fra 1/2 citron

 

Så nemt er det: Start med at skære kyllingebrysterne i mundrette tern. Opvarm en stor pande til middel-høj varme med 1 spsk olivenolie og steg kyllingeternene i 5-6 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem af panden.

Skyl champignon og skær dem i kvarte. Halver cherrytomaterne. Kom 1 spsk olivenolie på panden og steg champignon i små 5 minutter ved høj varme. Tilsæt den friske spinat og rør til spinaten netop er faldet sammen. Tilsæt cherrytomater. Bland kaffefløde og pesto og kom det på panden sammen med bouillon og kyllingetern. Varm det godt igennem og smag til med salt, peber og citronsaft. Server gerne med ris og ekstra pesto.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarberkage med ingefær, kokos og hvid chokolade