Thai Beef Salad

✮ Glimt af april ✮

Tænk at der allerede er gået en måned, siden jeg startede det nye tiltag her på bloggen. Hvis du ikke var forbi i slutningen af marts, kan jeg fortælle dig, at jeg hver måned opsamler alle opskrifter fra måneden, der gik i ét indlæg. I marts så det sådan her ud. Det har været en spændende måned, hvor jeg blandt andet har besøgt Berlin (hvor jeg fik den lækreste burger) samt været til bloggerevent med en masse andre søde madbloggere. Derudover er der kommet 9 nye opskrifter på bloggen, heriblandt nye favoritter som marokkansk kylling, peanutbutter cookies og bagt æblekage-grød. Hvis du skulle have misset en opskrift eller 2, kan du bare klikke på dem nedenunder – og skal vi så ikke bare aftale, at maj måned bliver lige så god (dog med mere solskin og blå himmel)? 🙂

madapril

Frokost og aftensmad:

 

madapril2

Morgenmad, kager og andre søde sager:

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai Beef Salad