Nem Edamamepure og Køkkenfest

Svampet gulerodskage med syrlig cream cheese frosting

IMG_4683Det her er opskriften, som jeg vil vove at kalde verdens bedste gulerodskage – og ja, så er den faktisk også en af mine yndlingskager. Jeg er sikker på, at der er mange holdninger til, hvordan den bedste gulerodskage skal være. Det her er mit bud, og den er virkelig nem at lave.

Gulerodskagen er sprød i kanten, svampet indeni, har en mild, krydret smag og så er den fyldt med rosiner og valnødder. Ovenpå er den toppet med en super lækker cream cheese frosting med fintrevet citronskal og -saft, der giver et dejligt syrligt og lidt sommeragtigt touch til den lækre gulerodskage. Den er ret vanedannende og lige til at blive afhængig af (så er du advaret) 😉

IMG_4687IMG_4690

Opskriften er faktisk allerede på bloggen. Du kan finde den lige her. Jeg har bare ændret et par småting:

  • For det første har jeg denne gang lavet 2/3 portion.
  • Dejen er i stedet fyldt i en aflang rudbrødsform på cirka 28 centimeter og bagt i 40 minutter.
  • I cream cheese frostingen har jeg tilføjet lidt mere citronskal (men det er en smagssag), og så har jeg brugt en sprøjtepose og tyl til at fordele den på toppen af kagen.

 

Hav en dejlig søndag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem Edamamepure og Køkkenfest