Honningbagt laks med sprøde nødder

Nem Edamamepure og Køkkenfest

IMG_4725Jeg tror, at jeg har fået mig et lille crush på denne seriøst lækre, cremede og nemme edamamepure – som oven i købet kan laves på under 5 minutter. Opskriften er fra den nye kogebog “Køkkenfest” skrevet af de 2 piger, Sabine og Louise. Jeg er vild med den måde, kogebogen sætter fokus på, at det skal være en fest at gå i køkkenet. Om det så er morgenfest, fest på farten, hverdagsfest eller gourmetfest, som bare er nogle af de kapitler bogen er inddelt i, så er der fokus på glæden ved at lave mad med gode råvarer.

Bogen er fyldt med lækre opskrifter og den første, jeg har givet mig i kast med og har fået lov til at dele med jer, er denne edamamepure. Jeg har skiftet koriander ud med persille og tilføjet lidt mere citron, der giver en frisk sommersmag til den lækre edamamepure. Pureen er især god på ristet rugbrød, i sandwiches med røget laks eller kylling eller som dip.

Jeg glæder mig til at prøve rugbrødsromkugler, indisk daal og hjemmelavet kokosis. Du kan købe bogen lige her.

IMG_4739IMG_4728

Nem Edamamepure 

  • 1 pose frosne, bælgede edamamebønner
  • 1/4 dl olivenolie
  • 1/2 dl yoghurt naturel
  • fintrevet skal og saft fra 1 øko citron
  • 1 tsk honning
  • 1/4 bundt frisk persille
  • salt og peber

 

Så nemt er det: Start med at komme de frosne edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Efter cirka 2 minutter bør de være tøet op. Hæld vandet fra og blend bønnerne sammen med resten af ingredienserne og krydr godt med salt og peber – jeg brugte bare en stavblender til at blende. Rist et stykke rugbrød. Smør pureen på brødet og nyd med det samme eller opbevar edamamepureen i en lufttæt beholder på køl.

IMG_4730

Bogen er sponsoreret

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honningbagt laks med sprøde nødder