Fastelavnsboller med æble og lakridsremonce

Det gode, unge liv // Har du en god ide?

food_maker_2_800x500Vidste du godt, at Nordea-fonden støtter det gode liv, særligt indenfor 4 områder: sundhed, motion, natur og kultur? Det gjorde jeg ihvertfald ikke, før jeg forleden fik øjnene op for det spændende projekt. Det er som sagt Nordea-fonden, der står bag projektet, og de giver hele 100 millioner kroner til projekter i 2015 med fokus på unge – læs mere lige her.

Et af projekterne som Nordea-fonden støtter er Food Maker. Food Maker er et koncept i Århus, hvor unge laver mad med andre unge, og herigennem kan de udvikle deres kulinariske evner, inspirere hinanden og få nye venner. Jeg elsker selv at lave mad med andre, der også har interessen for det, og jeg ville derfor ønske, at jeg havde sådan en mulighed! For mig gør det ikke så meget, hvilken mad der bliver lavet, men mere fællesskabet omkring det og den inspiration jeg ville kunne få fra det.

Det kunne da være fedt, hvis vi fik noget lignende i København? Se mere i videoen nedenunder.

På grund af Nordea-fonden kan du derfor nu få støtte til dit helt eget projekt lige som Food Maker. Har du et forslag til, hvad de mange penge kan gå til? Så har du faktisk muligheden for selv at udarbejde din egen ide – du skal bare gå ind her og ansøge senest den 13. marts 2015.

Indlægget er lavet i samarbejde med Nordea-fonden. 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller med æble og lakridsremonce