Chewy havrecookies med hvid chokolade og havsalt

Anmeldelse & Give away: “Skønne salater og vidunderligt tilbehør”

IMG_4448

Jeg har fået den fineste bog ind af døren. Ej det er løgn… jeg har faktisk fået 2, og det betyder, at du nu har mulighed for at vinde et eksemplar.

Kogebogen er skrevet af min bloggerkollega, Emma Martiny, og den er fyldt med lækre, sunde opskrifter på alt fra salater, tilbehør og et par enkle søde, sunde desserter til både hverdag og weekend. Som Emma selv beskriver: “Jeg har skrevet denne kogebog, jeg selv har savnet på hylden. Kogebogen, der svarer på det evigt tilbagevendende spørgsmål: “Hvad skal vi servere til?””. Emmas madglæde skinner tydeligt igennem de mange lækre opskrifter såvel som de smukke billeder. Jeg glæder mig især til at prøve nedenstående luksus-salat med varmrøget laks.

Emma er super inspirerende, er kun 21 år og har allerede udgivet en kogebog. Det vækker ihvertfald kun lysten i mig – jeg har nok også et håb om inderst inde en dag at udgive en kogebog.

IMG_4449

GIVE AWAY: 

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du svarer på 2 spørgsmål:

 1. Hvem er du? (jeg kunne utrolig godt tænke mig at vide, hvem der sidder derude på den anden side af skærmen)
 2. Har du ris eller ros til bloggen? Hvad kunne du godt tænke dig at se mere af?

Derudover ville jeg blive glad, hvis du ville følge mig på Bloglovin, Facebook og Instagram, men det er ikke et krav ♥

Konkurrencen slutter den 27. Januar!

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

57 kommentarer

 • Karoline

  Jeg hedder Karoline, er 22 år, og så kan jeg rigtig godt lide lækker mamse og gode kager. Jeg følger dig, fordi du tager nogle fine billeder, og stedet er godt til inspiration. Til gengæld – meget apropos Martinys fine bog – måtte der gerne være flere opskrifter på tilbehør og salater. Det er noget, jeg selv kører meget fast i.. hvorfor jeg VIRKELIG godt kunne tænke mig bogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  1: jeg er en 29årig, universitetsstuderende, kvindelig eksiljyde i kbh. Jeg er fitnesstosse som elsker at lave sund mad.
  2: Jeg synes det er fedt at dine opskrifter er enkle og overskuelige. Jeg ville ønske der var flere helt, helt sunde opskrifter istedet for “sundere” opskrifter eller bare almindelige usunde kager. Men det er 100% fordi det er fordi det er det jeg selv interesserer mig for, og ikke fordi det er noget i vejen med også at have de opskrifter. Det er bare ikke dem jeg bruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej jeg hedder Anita, er 17 år og går i gymnasiet.
  det er en god blog, da man finder meget inspiration og ideer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna,

  Jeg arbejder med film, og elsker at lave mad. Det bliver en blandet landhandel med masser af sundt, men også en god cookie eller brownie bliver der plads til. Min yndlingsopskrift hos dig er din banan granola, som jeg har lavet efterhånden mange gange.

  Jeg krydser fingre for at vinde denne, og få en ekstra fødselsdagsgave d. 27!

  / Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Kastrup

  Ja, hvem er jeg? 🙂 jeg hedder Nanna, er 23 år og går meget op i kost og motion! Jeg elsker salater og nem mad! Der er ikke noget bedre end en let salat til lidt røget laks eller kylling! Mmmh! Mad er generelt en stor passion! Mad og bagning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg er 24 år, studerende og vild med at bage 🙂
  Kan kun finde ros til din fine blog, med stor variation og flotte billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg er Freja, 22 og studerende! Jeg kan rigtig godt lide, at du både deler sunde og mindre sunde opskrifter, så der er noget for en hver smag. Uha, jeg krydser fingre – Emma er så dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er en 23-årig statskundskabsstuderende fra Aarhus. Jeg følger din blog, fordi du skriver nogle dejlige nede-på-jorden-indlæg med lækre opskrifter og flotte billeder, og så er jeg imponeret over, at du formår alt dette på trods af din unge alder. Så jeg vil bare gerne have, du fortsætter i samme spor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  1. Jeg er 21 år, fra Storkøbenhavn, bor nu i Valby og arbejder til daglig i en børnehave. Tænker at starte studie til efteråret og bruger min fritid på træning, løb, madlavning, venner, familie og spejder. Og så selvfølgelig en masse bloglæsning og instagram. (Lettere afhængig type her) 😉
  2. Er vild med dine lækre opskrifter. Tak for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Andersen

  Hej.
  Jeg er 45 år arbejder som bogholder. I vores familie går vi alle 4 vildt meget op i lækker mad, og det er fantastisk at blive inspireret af en blog som din. Jeg kan også godt lide at vide lidt om hvem i bloggere er, så jeg synes kun at det er hyggeligt hvis der er en blandet landhandel når man læser. Og for min skyld må man også meget gerne komme med sine egne meninger og dette og hint, det synes jeg er dejligt, at vi får lov at sige vores meninger om hverdagen.
  Rigtig glad for at følge med på din blog, 1000 tak for at du gider.
  Knus Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er Janni på 23 år, der ihærdigt prøver at fører mig frem i verden. Lige pt står det ret stille, da jeg ikke har nogen anelse om, hvilken uddannelse jeg skal tage, hvad jeg vil arbejde med og alt sådan noget. Ellers er jeg Netto-slave med fuldtidsarbejde, kæreste til en sød fyr og datter til en tosset mor :o)

  Jeg kunne godt tænke mig flere sunde opskrifter på gode alternativer til slik og kage. Jeg prøver selv at holde mig for alle de sukkerholdige sager, så sådanne opskrifter vil være velkomne :o)
  Ellers bare opskrifter på spændende retter – uden for mange mærkelige ingredienser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Mit navn er Camilla, jeg er 26år og i fuld gang med at afslutte min uddannelse. Jeg elsker sund mad og motion, men har også en svaghed for chokolade og lakrids 😉
  Mht. bloggen, så har jeg kun ros til overs. Jeg er vild med dine opskrifter (billeder og tekst) og det faktum, at du på ingen måde virker fanatisk hvad angår madvarer, hvilket jeg ellers ofte synes man ser i dag. Jeg får en klar idé om, du lever efter et princip om “balance”, og det er jeg vild med. Skal jeg komme med lidt konstruktiv kritik, så er det, at madblogs godt kan komme til at være lidt ensformige. Måske kunne du foruden dine skønne opskrifter, komme med inspiration såsom: “Det har jeg spist i dag-indlæg”, indkøbstips eller lignende. Jeg ville i hvert fald elske endnu flere blogindlæg fra din side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg hedder Anna, er 18 år gammel og går i 3g 🙂 Jeg syntes du har nogle rigtig gode, og ikke mindst anvendelige opskrifter! Og så er dine billeder helt sikkert også et plus 🙂 Hvis jeg skulle komme med et ønske, må det være endnu flere salater eller nogle vegetarretter, men syntes egentlig generelt, at der er dejlig stor variation i dine opskrifter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Selch Thyrring

  Jeg hedder Pernille og er snart 22 år. Jeg er pt sygemeldt, men ellers studerende. Min sygemelding giver mig masser af tid i køkkenet, hvor jeg nyder godt af dine lækre opskrifter 🙂 Jeg vil gerne studere ernæring og sundhed på Metropol i København, fordi jeg altid har interesseret mig meget for mad og sundhed.

  Jeg synes, din blog er meget inspirerende. Jeg gad godt se flere opskrifter på forskellige typer morgenmad, da det ofte er det samme, jeg ender med at spise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg er 22 år, studerende og fra Århus.
  Jeg synes, at din blog og opskrifter er super lækre og inspirerende. Indholdet er dejligt varieret, så jeg føler ikke, at der er behov for mere af noget bestemt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nielsen

  Jeg er en 21-årig madtosse.
  Jeg elsker at kigge på mad, lave max, spise mad, få andre til at spise mad osv osv. I det hele taget et madøre, som elsker at afprøve nye opskrifter og få inspiration. Det er skønt med de opskrifter, som er muligt at afprøve på trods af at man lever på SU.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea dietzel

  Hejsa
  Jeg er en 36 årig mor med fuldtidsarbejde og en travl hverdag.
  Jeg læser din blog da den har flotte billeder og lækre opskrifter.
  Jeg bruger den til finde inspiration til den ugentlige madplan.
  Mvh
  Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg er 28 år og madglad…! Bruger din blog til inspiration, men lidt flere fiskeopskrifter ville være fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg hedder Tina, er 23 år, og så læser jeg Medievidenskab på 6. Semester på Aarhus Universitet 🙂
  Dine opskrifter er vildt gode, og så er de nemme at gå til! Det betyder utrolig meget for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er MIG og tydeligvis ældre end gennemsnittet af dem Som har skrevet kommentar til dette indlæg – og det gør ingenting .. Jeg er også kvinde, mor, kone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L W

  27-årig ph.d-studerende, der hidtil har været vild med at hente inspiration fra din blog til når jeg skulle lave mad til gæster og min kæreste. Men nu står vi for, at skulle flytte samme – og så kan jeg nok ikke slippe afsted med at spise så uvarieret, som jeg gjorde når jeg spiste alene. Så jeg forudser at fremover kommer til at hente endnu mere inspiration herinde til fremtidige hverdagsretter – så dem, må der gerne komme endnu flere af. Evt. med et fokus på at undgå madspild, så der de opskrifter der kommer ud i løbet af en uge anvender nogenlunde samme ingredienser – håber det giver mening? Og tak for en rigtig god blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ole

  Hej Anna

  Jeg hedder Ole og er 48 år. Jeg er så heldig at jeg ikke bare læser på din blog, men også har fornøjelsen af at smage det som du laver, da jeg er din far.

  Jeg er meget stolt af dig, og synes at du har lavet en super flot blog. Det glæder mig at læse om al den opbakning du får fra dem som følger dig, det vidner om at du laver noget som en masse kan bruge. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, først og fremmest tak for en skøn blog med megen god inspiration! Du gør et godt stykke arbejde 🙂

  Jeg er en 19-årig gymnasieelev med en vis forkærlighed for mad både det søde og sunde, men elsker at udvikle sunde opskrifter på søde sager. Og så elsker jeg at være aktiv, lave gymnastik og læse madblogs.

  Som sagt synes jeg godt om indholdet på din blog, men sunde søde sager synes jeg altid om 😉
  Kh. Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er Emma, 21 år og bor sammen med min kæreste i Aalborg, hvor jeg også studerer 🙂 Jeg kunne tænke mig at se hurtigt, lækkert og sundt hverdagsaftensmad og salater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg hedder Katrine, går i 3.g og bor lidt uden for Roskilde.
  Jeg har udelukkende ros til dig! Jeg elsker, at dine opskrifter er så varierede, dine flotte billeder og at du opdaterer så ofte, som du gør – det er imponerende! Jeg er sikker på, at du også udgiver en kogebog en dag 😀 Jeg sender et kæmpe virtuelt skulderklap i din retning – du gør det skide godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MR

  Jeg er en 25-årig universitetsstuderende, som er i en proces, hvor jeg skal finde en balance i min kost efter lang tids, mja… Op-ad-bakke-forhold til mad! Derfor ville en kogebog være skøn at hente inspiration fra!

  Jeg har prøvet rigtig mange af opskrifterne fra din blog – har fulgt dem slavisk, og jeg er blevet meget glad for resultatet hver gang! Generelt ville det bare være skønt, hvis der kom indlæg fra dig hyppigere, fordi jeg finder så meget inspiration i dine opskrifter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne. Jeg er tre gange så gammel som dig, men kigger ofte forbi, for du har nogle fine opskrifter og gode billeder.
  venlig hilsen Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Jeg hedder Emilia og jeg er 17 år, jeg går for tiden i gymnasiet, jeg elsker dine indlæg og de giver mig altid meget inspiration, så jeg ville elske at vinde en bog fra en af dine bloggerkokollegaer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 25 år, bor i Århus med min kæreste, og så studerer jeg til civilingeniør indenfor byggeri. Jeg elsker mad, og jeg har desuden en lille mad-blog sammen med min lillesøster 🙂
  Jeg elsker at der på din blog er alt fra det helt usunde og syndige til sundere opskrifter, for det er sådan jeg selv lever, for efter min mening er livet altså for kort til at spise sunde kager hver gang den står på kage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 😀

  Jeg hedder Pia og er 47 år. Jeg arbejder som kantinedame… i fritiden ses jeg enten i køkkenet, eller med hovedet begravet i kogebøger eller madblogs.

  jeg er først lige faldet over din blog… og er SÅ begejstret, at jeg nu følger via Bloglovin’

  – Pia H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P

  Jeg er 24 år, studerer Global Nutrition and Health, har en kæmpe passion for løb og det søde køkken. Min ismaskine er bl.a. mit bedste køb sidste år – den bliver brugt flittigt 😉

  Jeg synes din blog er så fin, og jeg er vild med at dine opskrifter er jordnære og til at gå til. derudover er dine billeder virkelig flotte! Kunne dog godt bruge mere inspiration til opskrifter med lidt mere grønt – ligesom i bogen med salater og tilbehør 🙂 Men jeg klager dog aldrig over en kage-opskrift eller lignende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstinesandby@gmail.com

  23-årig studerende fra København med passion for kokkerier. Jeg så dig i Go’ Appetit og blev nysgerrig på din blog. Har fulgt den lige siden og af god grund: flotte billeder og lækker mad. Jeg kunne godt tænke mig flere vegetaropskrifer og salater.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg er 23 år gammel (fylder 24 om 3 uger) og bor på Østerbro. Har tidligere læst jura, men droppede ud efter 4 år for at hoppe over på HA(psyk) på CBS, og jeg elsker det!
  Selvom jeg elsker alle dine opskrifter med desserter (hvem elsker ikke kage og søde sager?), så kunne jeg godt tænke mig flere opskrifter på “hverdagsmad”. Når man er på SU og kan have lange dage på læsesale, kan det være svært at finde på noget lækkert og spændende at spise, når man kommer hjem, så der kunne jeg godt tænke mig lidt ekstra inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er Katrine, en 25-årig danskstuderende, der godt kan lide at søge madinspiration på blogs og nettet – og bruger ofte din blog til dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg r en pige på 37 år, har 2 børn på 7 og 10 år og elsker at lave mad. Jeg er netop startet med at følge dig,så pt har jeg ingen forslag til kommende indlæg. Jeg glæder mig blot til at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Nielsen

  Jeg er 38 år og maskiningeniør. Jeg har først lige opdaget din blog nu, men jeg glæder mig til at følge den. Jeg har jo klikket lidt rundt og det ser ud til, at der er masser af spændende opskrifter, som jeg skal have prøvet af:)
  Hilsen Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  jeg er 22 år og fra Sønderjylland. Jeg er i gang med et vægttab på 50 kg (15 kg nået indtil nu) og jeg læser på uni.

  Jeg kunne godt tænke mig lidt inspiration til lækker sund mad – det kan godt blive lidt ens nogle gange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  1. Jeg er en pige på 22 år, som til hverdag er studerende. Når jeg ikke er studerende kan jeg godt lide at læse koge-/ og bagebøger for at finde inspiration til nye lækre retter.
  2. Synes dine opskrifter er enkle med ingredienser man ikke skal lede længe efter i diverse supermarkeder. Så er der også en god variation ml. sunde og lidt usunde retter. Din opsætning af bloggen, gør den også “behagelig” at læse.Som jeg kan se at der også er andre der har skrevet kunne jeg godt tænke mig opskrifter/gode råd til at håndterer sukkertrang. Helt generelt gør du det bare super godt! Så ros herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Petersen

  Hej Anna. Jeg hedder Louise og min yndlingsbanankage er du bl.a skyld i 😉 kunne godt tænke mig flere sundhedsforbedrede kageopskrifter og søde sager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Jenny, 34 år, madøre, træningsfreak, fuldtids+ job.
  Elsker at læse om kager selvom jeg ikke spiser mange, heller de ægte der er det værd, end hverdagssemikage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  27 årig kvinde, som bor sammen med kæreste og en datter på knap 2 år i Odense. Følger din blog da jeg elsker at prøve nye opskrifter. Vi har en aftale om herhjemme, at vi skal prøve en ny opskrift hver uge. Så derfor er det altid godt med lidt ny inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hey Anna!
  Marie er mit navn, ud over at gå i din klasse har jeg jo også fået æren af at smage din mad live, virkelig lækket (det er min hobby) 🙂 Det er virkelig en sej blok du har gang i, og jeg håber at jeg vinder den bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg hedder Matilde. Jeg er 24 år og universitets-studerende fra København.

  Jeg kan virkelig godt lide dine opskrifter, de er meget inspirerende og indtil videre har alle dem jeg har prøvet resulteret i et super lækkert måltid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna.
  Jeg er ung pige på 22 år, som selv har en madblog omkring mine opskrifter og i nogle tilfælde lidt andet. Den hedder suitfood.dk og tror måske godt du har kendskab til den, da du hvert fald har været sød at skrive et par kommentar en gang i mellem 🙂
  Ang. ris og ros til din blog, synes jeg egentligt mest, jeg har ros, da jeg synes, den indeholder det den skal og man kan finde inspiration til forskellige ting og sager.

  Håber selvfølgelig kogebogen ender i mine hænder, da jeg er vild med kogebøger og altid spændende at se hvad andre laver.

  De bedste hilsner fra Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Jeg hedder Emma, er 16 år og går på Handelsgymnasiet. Jeg elsker at træne og spise sundt, og derfor er jeg altid på jagt efter inspiration og opskrifter. Derfor kunne jeg altid godt tænke mig flere opskrifter, men fortsæt endelig som du allerede gør! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah U

  Jeg hedder Sarah, er 24 år og mor til en skøn krudtugle på 14 måneder. Jeg fandt din blog for ikke så lang tid siden, da jeg ledte efter en god, sund tærteopskrift – og selvfølgelig faldt valget på din laksetærte med asparges, der nu er blevet absolut favoritten herhjemme! Jeg er vild med, at din blog udfordrer mine kogeegenskaber og giver mig inspiration til nye, spændende retter. Jeg forsøger (som enhver anden mor) at proppe lidt flere grøntsager og sunde sager ned hos den mindste, og derfor ville det være super, hvis du ville overveje flere af den slags opskrifter 🙂
  Knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg er 25, pædagogmedhjælper og holder meget af at fotografere, være kreativ og så er jeg en serienarkoman.
  Jeg følger dig fordi du tager så fine billeder, så man bliver helt glad.

  Jeg kunne virkelig godt trænge til lidt tilbehørs-inspiration, så krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så Trine, 26, nordmand i Århus og mor til lillepigen på 5,5! Studerer til pædagog på andre år, er nok over gennemsnittet glad i mad!

  Er meget glad for bloggen, gode billeder, nemt at komme til;o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Jeg er 39 år og elsker alt hvad der har med madlavning at gøre 🙂 Jeg kunne godt tænke mig nogle indlæg omkring lækre og mættende mellemmåltider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1) Jeg hedder Ísbjörg, og står bag opholdsrum.wordpress.com. Det står på min to-do-liste at udgive en kogebog inden der er gået 5 år!
  2) Jeg er vild med dine billeder! Det er her, jeg selv føler jeg har plads til stor forbedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder Amalie, 19 år gammel, blogger og kæmpe fan af din blog. Jeg elsker at lave mad, specielt at eksperimentere, så man kan lave maden endnu sundere, men samtidig også mere lækker! Jeg elsker at blive inspireret og håber at jeg selv en dag vil inspirere rigtig mange unge, til at leve sundere end de fleste danskere gør.
  Jeg elsker dine opskrifter på bloggen, fordi de ofte har et lille lækkert twist – Et spændene krydderi eller noget andet nytænkende. Din blog er superinspirerende for mig, især mht. til søde sager!
  Krydser fingre, da jeg ikke ved noget BEDRE end nye kogebøger!!
  Knus Amalie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  heidi, 25 år, pædagog, pt i et vikariat i en børnehave. Jeg følger mange blogs, bl.a. din da jeg elsker at få inspiration til sunde alternativer . Jeg har fulgt med 1 års tid nu og er meget glad for dine indlæg. Stor variation. Jeg kan godt li sunde og nemme hverdags retter , men også sunde alternativer til kager og søde ting og sager. Det kunne være sjovt med nye mad varere eller produkter. Der findes efterhånden så mange nye produkter i butikkerne og jeg kender kun halvdelen og hvordan man bruger dem .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Heide

  Jeg hedder Natalie og er 20 år gammel og har i øjblikket en masse tid da jeg har sabbat år og intet job. Er lige kommet hjem fra # måneders fantastisk rejse og skal lige finde mig til rette igen i det danske land.
  Jeg elsker at føgle med på din blog og det er altid noget potitivt og noget inspirerende at læse. Flere lækre opskrifter ville ikke være dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Hej. Jeg hedder Hanna og er 17 år. Jeg kan rigtig godt lide at lave mad, gerne sund mad og bage. Du har rigtig mange flotte og inspirerende billeder og dine opskrifter er gode! Kunne Være lækkert at vinde den kogebog, for den lyder som lige noget for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIANNE LYKKE NIELSEN

  marianne, 37 år gift med kristian og mor til alma på 1,5. jeg følger for du giver god inspiration
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Jeg er en 20årig pige, der arbejder fuldtid i en tøjforretning, hvor jeg dagligt drømmer om den perfekte krop men samtidig også en masse lækker mad 😀 derfor er livets mål som altid at finde en balance mellem disse, og det elsker jeg at bruge min fritid på, træning og lækre og sunde køkkeneksperimenter. Derfor elsker jeg altid blogs fyldt med lækre sunde opskrifter, da man bare aldrig kan få for mange af sådan nogle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma s

  Jeg er Emma, 21 år gammel og bor i Aalborg, hvor jeg studerer 🙂 kan ikke huske, hvor længe jeg har fulgt med her.. Hmm og det med ris har jeg ikke. Fortsæt stilen 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Chewy havrecookies med hvid chokolade og havsalt