Lækre Julede Dadelkugler

Sunde Julesmåkager (video)

IMG_4279

Jeg har prøvet noget nyt… en video, som er lavet til Bloggerliv’s julekalender. Hver dag i december har en blogger fra BloggersDelight været bag lågen med et lille juletip, og den 20. december var det sørme blevet min tur til at give et lille tip omkring, hvordan du kan lave nogle sunde julesmåkager.

Det er virkelig underligt at se og høre mig selv på video! 😛 Men heldigvis får jeg da vist, hvordan og hvor nemt det er at lave julesmåkagerne. Opskriften på de sunde, chewy julesmåkager er allerede på bloggen, og du kan finde den lige her. Hvis du skulle være interesseret i at se hvordan julesmåkagerne laves, så skal du bare trykke på billedet nedenunden, og så vil du komme direkte ind på siden med videoen.

Skærmbillede 2014-12-23 kl. 23.11.45

Jeg håber, at I alle får en skøn juleaften. Jeg skal holde det hjemme med familien og spise (alt for meget) lækker julemad. Glædelig jul!

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre Julede Dadelkugler