Sprød lakridsmarengsroulade med chokoladeganache og jordbær

Verdens bedste chunky banan granola (reminder)

IMG_3772

Jeg sidder lige nu nede i Rom, hvor min mor og jeg går byen tyndt og spiser os mætte i en masse lækker italiensk mad og søde sager. Det betyder dog ikke, at I skal undvære et indlæg fra mig. Det her er nemlig en favorit fra min side af, og jeg spiser det til morgenmad hver dag – derfor synes jeg, at I lige skulle have en lille reminder om en gammel opskrift.

Det er chunky banan granola, som har en mild smag fra banan og kokosolie og er blandet med hele mandler og syrligt søde tranebær. Jeg har efterhånden lavet myslien mange gange og har også forsøgt mig med kokosflager, abrikoser og tørrede dadler, som alle også er rigtig lækre i denne mysli. Jeg plejer at lave myslien søndag aften og så er der nok til både min mor og jeg hele den kommende uge. Jeg kan virkelig anbefale at lave den!

Find opskriften lige her

Håber I har en skøn ferie 😉

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød lakridsmarengsroulade med chokoladeganache og jordbær