Lækre rødbedeboller

Sundere lørdagslækkerier

IMG_0829Når vejret er gråt og kedeligt udenfor, så kan jeg ikke lade vær med at få lyst til lidt lækkert til en lørdag som i dag. Derfor er jeg gået tilbage i gemmerne og sidder og overvejer, hvad jeg mon skal finde på i dag…

Har du også brug for inspiration til lørdagslækkerier, så kig med her 😉

Ovenstående billede er små, skønne blåbærscones med mandler, som er super nemme at lave og ville smage ekstra godt med lidt hakket hvid chokolade i.

IMG_1426

Jeg kunne også godt forestille mig at lave disse efterårsgulerodsmuffins med nødder, rosiner og varme krydderier – perfekt med en kop the og en god film.

IMG_1384

Jeg er også ret vild med kokos, og derfor er disse små kokosmakroner helt uden sukker men til gengæld med citronskal og mørk chokolade super lækre.

IMG_1782

Det kan også være, at det bliver denne kage med dadler, kokos og kakao pyntet med friske blåbær og hvid chokolade – man kan vel kalde det en sund brownie.

IMG_0223Det ender dog ofte med, at jeg vælger min ultimative yndlings (sundere) banankage med store chunky chokoladestykker og mandler – for den vinder altså bare hver gang 😉

Håber I fik lidt inspiration, hav en dejlig lørdag!

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre rødbedeboller