Hytteost gratineret kylling med pinjekerner på æblebund

Sundere banankage med chunky chokoladestykker – og nu også blåbær

IMG_4082Det her er og bliver en af mine yndlingskager. En svampet banankage med store, chunky chokoladestykker, groft hakkede mandler og nu også med friske blåbær. Og så er den oven i købet i en sundere version end mange andre banankager.

Jeg har lavet kagen mange gange før, og den er efterhånden også lagt på bloggen et par gange, men denne gange har jeg lavet en version med friske blåbær – og det er ikke sidste gang! Blåbærrene komplimenterer kagen virkelig godt, og jeg regner med at eksperimentere med andre ingredienser som hindbær, hvid chokolade og andre smagsgivere.

IMG_4083IMG_4087

Opskriften finder du lige her:

Sundere banankage med chunky chokoladestykker og mandler

Og så tilføjer du bare en stor håndfuld friske blåbær sammen med chokolade- og mandelstykkerne.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hytteost gratineret kylling med pinjekerner på æblebund