Belugalinse-salat med ovnbagt hokkaido græskar og gedeost

Konkurrence: Vind 7500 kroner til Fakta

Skærmbillede 2014-10-10 kl. 08.48.11

Kære alle læsere derude, nu er det tid til at forkæle jer lidt med en konkurrence! Du har nemlig lige nu mulighed for at vinde et gavekort til Coop på 7500 kroner og hvem kunne ikke godt lige bruge det? – det kunne jeg ihvertfald godt 😉

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig deres nyhedbrev, og så er du automatisk med i konkurrencen. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du også en ugentlig madplan med aftensmad for under 20 kr + tips og tricks til madlavningen, hvilket er super smart for fx sådan en som mig, der flytter hjemmefra indenfor den nærmeste fremtid og har brug for inspiration til sund og billig og aftensmad.

Det er super nemt. Tilmeld dig lige her og vær med i konkurrencen!

Dette indlæg er sponsoreret

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Belugalinse-salat med ovnbagt hokkaido græskar og gedeost