Sunde frugtruller med æble og kanel

Sund brombær/banan-is på 3 minutter

IMG_3791Jeg er en kæmpe fan af bananis! Det er nemt, sundt, hurtigt, smager skide godt og så har det uendelige variationsmuligheder i forhold til smag og topping. Der er ingen sukker eller fløde i, det består kun af frugt og evt en smule mælk eller skyr.

Denne version af bananisen med brombær bringer mig fluks tilbage til sommer og sol. Isen er cremet og lækker, har en dejlig smag af banan og en smule syre fra brombærrene. Isen er både god til morgenmad, eftermiddagssnack eller sund dessert – du skal bare lægge frugt i fryseren aftenen før, og så tager det kun 2 minutter at lave 😉

Lyst til inspiration til andre sunde isversioner?
Enkel bananis
Frisk yoghurtis med ferskner

Lyst til de mere syndige isversioner?
Uimodståelig lakridsis
Saltkaramel swirl is

IMG_3792

Brombær/banan-is
(til 1 person)

1 banan
1 dl brombær
evt. 1 spsk skyr eller lidt mælk

Så nemt er det: 
Start, aftenen før, med at skrælle bananen og skære den i mindre stykker. Kom det i en plastikpose sammen med brombær og kom posen i fryseren natten over. Næste dag tager du den frosne frugt ud af fryseren og blender det derefter i en blender eller med stavblender evt. sammen med skyr eller lidt mælk. Pynt med favorittopping (jeg brugte her blåbær, men er også vild med ristede nødder eller hakket, mørk chokolade, hvis det skal være lidt ekstra luksus).

IMG_3793

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde frugtruller med æble og kanel