Chokoladekagen du bliver afhængig af - ny favorit!

Lakridsgrød med tørrede tranebær og mandler

IMG_3776Nogle gange har jeg brug for lidt morgenluksus, og det er lige hvad denne skønne portion grød er. Jeg spiser normalt A38 med hjemmelavet Chunky banan granola (som er min absolutte yndlingsmorgenmad), men når jeg engang imellem spiser noget andet, bliver det tit grød – især nu hvor det er koldere udenfor, kommer grød helt sikkert på menuen herhjemme lidt oftere.

Det er en meget simpel grød toppet med rålakridspulver, syrlige tørrede tranebær og sprøde hakkede mandler. Det kan helt klart anbefales, og det kunne nemt blive en ny efterår/vinterfavorit 🙂

Hvad kommer du ovenpå din grød? 

IMG_3773IMG_3775

Lakridsgrød med tranebær og mandler
(til 1 person)

1,5 dl havregryn (gerne grovvalsede)
1 dl mælk
2 dl vand
1 lille knips salt
1/2 tsk lakridspulver (jeg brugte en fra Johan Bülow)
1 spsk tørrede tranebær
1 spsk grofthakkede mandler

Så nemt er det: 
Start med at komme havregryn, mælk, vand og salt i en gryde og kog det til grød (stop ved ønskede konsistens). Rør tørrede tranebær og hakkede mandler i grøden. Anret i en skål, drys med lakridspulver og evt. lidt flere tørrede tranebær og hakkede mandler.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekagen du bliver afhængig af - ny favorit!