Thai kylling i karry med frisk spinat og æbler

Nem chokoladekage – min favorit

Nem chokoladekage - min favoritDette er blevet en af mine nye yndlingskager! En skøn og nem chokoladekage med fudge-agtig konsistens og en himmelsk chokoladesmag. Inspiration er fra denne skønne blog. Denne opskrift på nem chokoladekage er glutenfri, består kun af 4 ingredienser, og så er den bare virkelig nem at lave. Det er blevet min favorit og er en sikker vinder altid.

Det er virkelig blevet en ny favorit, den er syndig – og det er det hele værd! Jeg lavede den i sommerhus med et par søde veninder, og vi havde svært ved ikke at spise den hele med det samme. Kagen er bedst efter en nat på køl, evt. med friske bær, en skefuld is eller en god kop the.

Find endnu flere opskrifter med chokolade lige her.

Nem chokoladekage - min favoritNem chokoladekage - min favorit

Nem chokolade – min favorit (til cirka 8 stykker)

 • 200 g mørk chokolade
 • 4 æg
 • 190 g sukker
 • 105 g smør

Så nemt er det: 
Start med at smøre en springform (20-22 cm i diameter) med smør eller for den med bagepapir. Smelt derefter chokolade og smørret over vandbad, fjern skålen fra varmen og rør sukkeret i. Pisk æggene i ét ad gangen og hæld derefter dejen i springformen. Bag kagen ved 180 grader i cirka 25-30 minutter. Vær opmærksom på, at kagen ikke må få for meget, den skal være ‘fudgy’ inden i. Lad helst kagen stå i køleskabet natten over, den vil falde lidt sammen og krakelere lidt på overfladen.

Du kan si kakao over kagen, pynte den med blomster, ristede nødder, frysetørrede bær eller servere den præcis, som den er.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

 • ArghhhH! Bliver total lækker sulten. Nøj hvor ser den god ud! Og sikke en fin blog du har 🙂

  God herfra!
  På min blog der har jeg en give-away kørende, som du er velkommen til at deltage i hvis du ikke allerede gør det.

  http://www.etskridt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Hej Ninna,
   mange tak! Det er virkelig en lækker kage 😉
   – Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai kylling i karry med frisk spinat og æbler