Fiskefrikadeller med nem hjemmelavet remoulade og ovnkartofler

Sundere Banankage med Mandler og Chunky Chokoladestykker

IMG_0223Det her er en af mine favorit kager, og så er den oven i købet sundere end mange andre kager. Jeg tror forresten, at den er blevet bagt mindst 20 gange hjemme hos mig – man går bare aldrig galt i byen med denne kage.

Banankagen er fugtig og svampet, som en god banankage skal være, og så er den fyldt med store chokoladestykker og ristede mandler. Det er slet ikke til at tro, at det faktisk er en sundere version, og det er blandt andet det, der gør den til en af mine favoritter.

Forslag til variationer: Kom en banan er to mindre i og tilføj revet squash og kardemomme, hindbær og hvid chokolade eller måske citronskal og kokosmel – jeg skal ihvertfald igang med at eksperimentere 😉

Opskriften ligger faktisk allerede på bloggen, og du kan finde den i linket herunder:
Banankage med chunky chokoladestykker

 

   

2 kommentarer

 • Camilla

  Elsker din opskrift på banankage, den er så god og alle jeg har lavet den for er vilde med den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Det er jeg så glad for at høre Camilla! Det er også klart på min favorit-liste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskefrikadeller med nem hjemmelavet remoulade og ovnkartofler