Glutenfrie Bananpandekager med Sund Jordbæris

Smovset æblekage med kanel og ristede mandler

fotoJeg har netop smidt denne lækre æblekage med masser af kanel i ovnen, og hele huset dufter skønt af efterår og varme krydderier. Det er nemlig så småt ved at være sidst på sommeren, og æbletræet bugner af friske, syrlige æbler, der er klar til at bruges til alverdens ting og sager. Derfor har jeg i dag bagt min yndlings æblekage for at fejre, at efteråret (en af mine yndlingsårstider) er på vej.

Don’t get me wrong, jeg elsker også sommeren! Men efter min mening er efteråret lige så godt, især pga. alle de lækre råvarer, der er i sæson. Jeg drømmer om alle de opskrifter, jeg skal lave med æbler, blommer, græskar, figner, rodfrugter – ja jeg kunne nærmest blive ved… Har du mon nogle yndlings efterårs-opskrifter eller råvarer?

Nååh tilbage til kagen, som er sprød på toppen fra de ristede mandler og helt marcipan-agtig og smovset indeni på trods af, at der egentlig slet ikke er marcipan i. Opskriften er faktisk allerede på bloggen, og du kan finde den i linket herunder:

Æblekage med mandler

   

2 kommentarer

 • benedicte

  Hvad er det hvide skum/glasur? kan du skrive opskiften på det også? 🙂

  Hilsen Benedicte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Hej Benedicte.
   Hvis du mener det hvide, som du kan se på ovenstående billede, så er det simpelthen bare dejen.
   Billedet er taget, før kagen blev bagt i ovnen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie Bananpandekager med Sund Jordbæris