Sandwichen, der slår alle andre sandwiches

Glutenfrie Bananpandekager med Sund Jordbæris

IMG_3684Jeg kan love jer for, at det er her er blevet min nye yndlingsmorgenmad! Lækre, svampede og glutenfri bananpandekager med en smule kanel og en skefuld sund, frisk jordbæris ovenpå, som virkelig passer godt sammen med de søde bananpandekager – og så er det hele oven i købet sundt, nemt og uden sukker og hvedemel!

Jeg har før lavet bananpandekager, dem kan du finde lige her, men da jeg skulle spise morgenmad med mine 2 søde veninder, hvoraf den ene er glutenallergiker, måtte vi lige ændre lidt i opskriften. Og tro mig, det blev de bestemt ikke dårligere af 😉

IMG_3683

IMG_3686

Glutenfrie Bananpandekager med Jordbæris
(3 personer)

3 modne bananer
3 æg
3 store spsk glutenfrie havregryn (du kan også bruge almindelige)
1,5 tsk bagepulver
1/2-1 tsk kanel
et knips salt
3 tsk smør til stegning

ca 250 g frosne jordbær
2 store spsk skyr
1 banan, gerne frossen
ca 0,5 dl mælk

Så nemt er det: 
Start med at mose bananerne i en skål og pisk det sammen med æg, bagepulver, kanel, havregryn og salt. Opvarm en pande til middelvarme og steg bananpandekagerne – jeg stegte dem af 3 omgange med 5 små pandekager pr gang. Ved hver omgang skal du smelte 1 tsk smør på panden. Giv dem lidt tid til at sætte sig, inden du vender dem, hvilket skal gøres hurtigt, men forsigtigt. Pandekagerne skal have cirka 2-3 minutter på hver side og er færdige, når de er gyldne og bagt hele vejen igennem.

Imens bananpandekagerne steger, kan du lave jordbærisen: tag jordbær og banan op af fryseren, lad det evt. stå i 5 minutter, og blend det så med skyr og mælk, tilføj evt. lidt mere mælk. Isen skal være som tyk softice.
Server bananpandekagerne på en tallerken med en god skefuld jordbæris på toppen.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

2 kommentarer

  • Hold op det ser lækkert ud! Så det tidligere på instagram i morges, og har ikke kunne få billedet ud af hovedet siden;)

    God weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anna

      Du kan lige tro, at det var lækkert! Tak 🙂
      Du må også have en god weekend
      – Anna

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandwichen, der slår alle andre sandwiches