Pandekagelagkage - Madbloggerudfordringen #3

En Skøn Sommersalat

Denne salat blev egentlig hurtigt bikset sammen, da vi havde gæster til grillmad for et par uger siden, og siden da er den blevet lavet flere gange.
Salaten består af 2 slags melon, avocado, friskbælgede ærter, ristede cashewnødder og en hyldeblomstdressing – helt perfekt som tilbehør til både grillet kød, kylling eller fisk.

En saftig, sød og sprød salat, hvor man ikke kan andet end at tænke på sommer, sol og varme 🙂


Sommersalat af melon, avokado, ærter og cashewnødder
                          (tilbehør til 6 personer)
1 galiamelon
1 honningmelon
1-2 avocadoer
200 g friskbælgede danske ærter
1 håndfuld cashewnødder
1 spsk olivenolie
saft fra 1/2 citron
1/3 dl hyldeblomstsaft (find evt. opskrift her)
en smule vand


Så nemt er det: 
Start med at skære skrællen af begge meloner og skær dem derefter i små mundrette stykker. Flæk avocado, fjern sten og skræl og skær ‘kødet’ i små tern.
Rist cashewnødderne på en pande med 1 spsk olivenolie og lidt groft salt til nødderne har fået lidt farve. Lad dem afkøle lidt.
Anret melonen på et fad. Drys med avocadotern og friskbælgede ærter. Bland hyldeblomstsaft, citronsaft og lidt vand i en kop og hæld det over salaten.
Drys med nødderne og evt. lidt friskkværnet peber og server.

Sommerhilsner fra Anna ?

   

2 kommentarer

  • Helle Willingsøe

    Har lavet den dejlige sommersalat. Og har lavet kylling, Både syn duft og smag er vildt lækkert. Og jeg kan lave det. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekagelagkage - Madbloggerudfordringen #3