Lækre og Svampede Mysliboller

En Favorit-Salat ❤

Det her er en af mine favorit salater, som er perfekt til al slags kød og fisk og især god her om sommeren til grill-mad. Salaten består af saftige og sprøde Pink Lady æbler, ristede hasselnødder, tørrede tranebær, cremet feta og saft og skal fra en citron.

Jeg har lavet denne salat mindst 20 gange, og jeg bliver ved med at vende tilbage.
Kombinationen af det sprøde, saftige, søde, syrlige, cremede og salte spiller bare så godt sammen

– den kan kun anbefales! 🙂

Æble-feta-hasselnød-tranebær-salat
               (tilbehør til 3)

3 Pink lady æbler
1 lille håndfuld hasselnødder
2-3 spsk tørrede tranebær
cremet feta (helst i blok, hvor du selv skærer det ud)
1 øko citron


Så nemt er det: 
Start med at riste hasselnødderne i ovnen i 5-7 minutter ved 180 grader og lad dem køle af. Nulr skallen af nødderne med hænderne. Skyl æblerne godt og skær dem i både, fjern kernehuset, og kom dem i en skål. Hak hasselnødderne meget groft og kom dem op til æblerne sammen med tørrede tranebær, fintrevet skal og saft fra citronen. Smuldr eller skær fetaen i små stykker. Bland det hele sammen og drys med friskkværnet peber.

– Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre og Svampede Mysliboller