Sunde Dadelkugler med Appelsin, Peanutbutter og Mørk Chokolade

Lækre og Svampede Mysliboller

Jeg har lige netop taget disse lækre mysliboller ud af ovnen, som skal pakkes ned i en pose og tages med ud på Roskilde Festival og spises til morgenmad sammen med min veninde.

Mysliboller er helt klart en af mine favorit boller, og de kan faktisk blive ret forskellige afhængig af hvilken mysli, du bruger.
Jeg har brugt Kornkammeret’s økologiske mysli med æble, abrikos, rosiner og hasselnødder.
Udover myslien er der også saft og skal fra en øko appelsin i, og de er perfekte til morgenmad eller som sandwichboller.

Opskriften er allerede lagt på bloggen for et lille års tid siden,
og du kan finde opskriften i linket herunder:

– jeg har denne gang også tilføjet 1 tsk kardemomme
God festival til dem, der skal derud (:
Anna
 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Dadelkugler med Appelsin, Peanutbutter og Mørk Chokolade