Lasagne - en favorit

Brownie cookies med havsalt

Er du interesseret i at se/smage, hvad der sker, når cookie og brownie møder hinanden? Ja så er du kommet til den rigtige opskrift.
Jeg har nemlig tænkt meget over, hvad jeg skulle kalde disse, og jeg kom frem til navnet ‘Når Brownie og Cookies går hånd i hånd ved havet’ aka. brownie-cookies med chunks af mørk chokolade og drys af havsalt.

Jeg ville gerne forsøge at lade brownie og cookie møde hinanden i en opskrift, og det fungerede super godt. Hvis du vil have en traditionel cookie med chewy midte og sprøde kanter, så skal du i stedet prøve denne opskrift.
De her cookies har nemlig en midte med konsistens som brownie fyldt med chokolade stykker, og så er de drysset med havsalt på toppen, som en god cookie (efter min mening) er – se evt. sidste billede.

Jeg kunne forestille mig, at de ville være rigtig perfekte som cookie-is-sandwich! 😀

Har du nogensinde prøvet at mikse 2 kager?  – jeg vil meget gerne høre 😉

Brownie-cookies med chokolade og havsalt
                      9 stk
50 g smør
133 g brun farin
1 stort æg
66 g mel + 3 spsk (jeg ved godt, at det er lidt sjove mål, men jeg fik ikke vejet spsk’erne af)
0,3 tsk natron
130 g mørk chokolade
16 g kakao
havsalt


Så nemt er det: 
Start med at smelte 35 g af chokoladen sammen med smørret i en skål over vandbad. Pisk herefter æg og sukker luftigt i en anden skål. Tilsæt smørblandingen lidt af gangen og sørg for at blande det godt. Tilsæt mel, natron og kakao til dejen og rør rundt til det er blandet. Hak resten af chokoladen groft og vend det i dejen.
Sæt dejen på køl i 15 minutter. Beklæd en bageplade med bagepapir og brug 2 skeer til at sætte 9 klatter af dej på bagepapiret med god afstand fra hinanden. Du skal ikke trykke dem flade.
Drys med havsalt og bag dem i ovnen i cirka 18 minutter ved 175 grader.
Lad dem køle lidt af og flyt dem så over på en bagerist for mere afkøling.

– Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne - en favorit