Lakseruller a la sushi

Sund bananis til morgenmad

Inden jeg smagte bananis for første gang, havde jeg aldrig troet at noget så sundt kunne smage så godt! Bananisen er lækker, cremet, har en sød smag af banan, og så er det simpelthen så nemt at lave!

Jeg har opdateret et tidligere indlæg, og du kan finde opskriften her

Perfekt morgenmad/snack på denne skønne solskinsdag – jeg kan kun anbefale jer at prøve det! 😉

Påske og solskinshilsner Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

5 kommentarer

 • Maden i mit liv.

  Sikke en fin blog, du har her. Det er vist først gang, jeg er fordi, men den bliver da lige skrevet på listen, så jeg kan finde den igen 🙂

  Har desuden et lille spørgsmål. Jeg har jo efterhånden måttet indse, at jeg hellere må komme på instagram med min blog – ja, jeg er lidt en langsom starter 😉
  Men så vidt jeg kan se, er der 2 forskellige "slags". Der er dem, som har en helt almindelig instagram profil med reklamer og lign og så er der dem, som har en, som er lige så fin som din. Altså som har billederne linet op på rad og række og som har en fin overskrift med billeder og man kan se hvor mange følgere der er osv osv osv. Men hvad pokker er forskellen? 🙂

  Mange hilsner fra

  Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne. Hvor er du sød, mange tak ! 😉
  Mht. dit spørgsmål så synes jeg bare, at du skal komme på Instagram, det er en hyggelige måde at få inspiration og sprede kendskab til din blog. Jeg ved ikke helt, hvad du mener med de 2 forskellige slags instagram-profiler, så jeg ved ikke hvad forskellen er. Jeg har altid haft, den jeg har, og det har andre, jeg kender, også. Du kan selv vælge, hvad du vil lægge op på den, så det er sådan set din egen beslutning. For at få Instagram skal man jo have en Iphone og downloade app'en – og så er det bare igang med at instagramme 😉

  Håber det besvarede dit spørgsmål
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej igen og tak for dit svar. Og så må jeg sige både og 😀
  Altså det jeg mener er, at hvis du fx går ind og kigger på min instagram profil eller på eksempelvis madmedhjertet.dk instagram, så er der en masse reklamer og andet gejl. Og hvis man kigger på din, eller Valdemarsro.dk eller louisesmadblog.dk, så er instagram profilen sat op på en helt anden måde. Der er ingen reklamer – kun billeder og man kan se hvor mange følgere og lign. der er og det virker noget mere prof. Jeg tænkte, at I måske havde betalt for at slippe for reklamer, eller sådan noget? 🙂

  Krams fra

  Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne. Nu forstår jeg godt, hvad du mener… 😉
  Jeg troede først, at du mente inde på instagram, men du mener vel, når man går fra bloggen til instragram (ved at trykke på linket/billedet) ?
  Jeg har simpelthen bare søgt på google, jeg har ikke betalt noget overhovedet. Jeg kan ikke lige huske, hvilken side jeg brugte, men jeg tror det er denne http://www.blogguidebook.com/2013/01/how-to-add-instagram-widget-to-your-blog.html eller denne http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges
  – håber det virker nu 😉
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var lige det jeg mente 🙂

  Tusind tak for hjælpen – jeg må ind og kigge på skidtet 😀

  Mange hilsner fra

  Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakseruller a la sushi