De bedste Påskeæg

Rocky Road

For en uges tid siden lavede jeg Rocky Road som en lille gave til min veninde, der havde fødselsdag. Jeg nåede heldigvis lige at smage en af disse lækre bidder, og det var meget tæt på, at jeg beholdt dem selv, for de smagte virkelig godt!

De er helt vildt nemme at lave og så skal man kun bruge 4 ingredienser. Det gode er, at du kan variere fyldet efter, hvad du kan lide. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at eksperimentere med kiks, andre nødder, tørrede frugter og hvid chokolade.
Det bedste af det hele var, at min veninde blev glad. Hun har allerede “brokket” sig over, at der snart ikke er flere tilbage 😉

Rocky Road med lækre sager
              16-18 stk
140 g god mørk chokolade (jeg brugte 70%)
25 mandler
10 dumle
10 skumfiduser (jeg brugte hårde, hvide og lyserøde)

Så nemt er det:
Start med at riste mandlerne i ovnen i 5 minutter ved 180 grader, lad mandlerne køle af. Smelt så chokoladen over vandbad. Skær imens dumle og skumfiduser i mindre stykker. Jeg skar dumlen i 3 og skumfiduserne i 4 stykker. Bland skumfiduser, afkølede, ristede mandler og dumle i en skål og hæld den smeltede chokolade over. Rør det sammen.
Kom blandingen i en form med bagepapir og lad den stå i køleskabet i 2 timer, inden du skærer den ud i mindre stykker.
Opbevar dem på køl.

Anna

   

9 kommentarer

 • Mums er det eneste jeg kan sige, for de er bare lækre! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yum, de bare så gode ud!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det smager bare så godt! Tak Anne 😉
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem skal jeg lave hurtigst muligt :-)! Lige er underligt spørgsmål: hvor fandt du de hårde lyserøde skumfiduser? Har ledt efter dem overalt haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emma, de er bare så gode! Du må bare lave dem 😉
  Jeg bor i nærheden af Roskilde og var nede i en slikbutik, hvor man kan blande, og der købte jeg dem. Men jeg har også set dem i Irma – der er de bare lidt dyrere
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser nesten for gode ut til å være sant, det er jo genialt! Alt godt på en gang ^_^ Skal helt sikkert lage dem, nok heller før enn senere.
  http://www.morningprojects.me

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sofie, de var simpelthen så gode! Det må du gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad pakkede du dem ind i, for at de ikke skal smelte? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Stevie,
  Jeg havde købt en lille lufttæt æske, som jeg opbevarede i køleskabet 🙂

  – Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste Påskeæg