Sunde påskeæg med dadler

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

For en uges tid siden lavede jeg rocky road som en lille gave til min veninde, der havde fødselsdag. Jeg nåede heldigvis lige at smage en af disse lækre bidder, og det var meget tæt på, at jeg beholdt dem selv, for de smagte virkelig godt! Det bedste af det hele var, at min veninde blev glad. Hun har allerede “brokket” sig over, at der snart ikke er flere tilbage 😉

De er helt vildt nemme at lave, og så skal man kun bruge 4 ingredienser. Det gode er, at du kan variere fyldet efter, hvad du kan lide. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at eksperimentere med kiks, andre nødder, tørrede frugter og hvid chokolade. Du kan også finde en rocky road brownie lige her eller måske en version med kiks og pandaskum lige her. Rocky road er det perfekte hjemmelavede slik, og jeg har lavet dem mange mange gange.

Find flere opskrifter med chokolade lige her.

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler (16-18 stk)

 • 140 g god mørk chokolade (jeg brugte 70%)
 • 25 mandler
 • 10 dumle
 • 10 skumfiduser (jeg brugte hårde, hvide og lyserøde)

Så nemt er det: Start med at riste mandlerne i ovnen i 5 minutter ved 180 grader, lad mandlerne køle af. Smelt chokolade over vandbad. Skær imens dumle og skumfiduser i mindre stykker. Bland skumfiduser, afkølede, ristede mandler og dumle i en skål og hæld den smeltede chokolade over. Rør det sammen.

Kom blandingen i en form med bagepapir og lad den stå i køleskabet i minimum 2 timer, inden du skærer den ud i mindre stykker. Opbevar dem på køl.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

9 kommentarer

 • Mums er det eneste jeg kan sige, for de er bare lækre! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yum, de bare så gode ud!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det smager bare så godt! Tak Anne 😉
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem skal jeg lave hurtigst muligt :-)! Lige er underligt spørgsmål: hvor fandt du de hårde lyserøde skumfiduser? Har ledt efter dem overalt haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emma, de er bare så gode! Du må bare lave dem 😉
  Jeg bor i nærheden af Roskilde og var nede i en slikbutik, hvor man kan blande, og der købte jeg dem. Men jeg har også set dem i Irma – der er de bare lidt dyrere
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser nesten for gode ut til å være sant, det er jo genialt! Alt godt på en gang ^_^ Skal helt sikkert lage dem, nok heller før enn senere.
  http://www.morningprojects.me

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sofie, de var simpelthen så gode! Det må du gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad pakkede du dem ind i, for at de ikke skal smelte? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Stevie,
  Jeg havde købt en lille lufttæt æske, som jeg opbevarede i køleskabet 🙂

  – Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde påskeæg med dadler