De bedste Påskeæg

Rocky Road

For en uges tid siden lavede jeg Rocky Road som en lille gave til min veninde, der havde fødselsdag. Jeg nåede heldigvis lige at smage en af disse lækre bidder, og det var meget tæt på, at jeg beholdt dem selv, for de smagte virkelig godt!

De er helt vildt nemme at lave og så skal man kun bruge 4 ingredienser. Det gode er, at du kan variere fyldet efter, hvad du kan lide. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at eksperimentere med kiks, andre nødder, tørrede frugter og hvid chokolade.
Det bedste af det hele var, at min veninde blev glad. Hun har allerede “brokket” sig over, at der snart ikke er flere tilbage 😉

Rocky Road med lækre sager
              16-18 stk
140 g god mørk chokolade (jeg brugte 70%)
25 mandler
10 dumle
10 skumfiduser (jeg brugte hårde, hvide og lyserøde)

Så nemt er det:
Start med at riste mandlerne i ovnen i 5 minutter ved 180 grader, lad mandlerne køle af. Smelt så chokoladen over vandbad. Skær imens dumle og skumfiduser i mindre stykker. Jeg skar dumlen i 3 og skumfiduserne i 4 stykker. Bland skumfiduser, afkølede, ristede mandler og dumle i en skål og hæld den smeltede chokolade over. Rør det sammen.
Kom blandingen i en form med bagepapir og lad den stå i køleskabet i 2 timer, inden du skærer den ud i mindre stykker.
Opbevar dem på køl.

Anna

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste Påskeæg