Thaikylling med mango, cashewnødder og koriander

Hjemmelavede bananchips

Det her er simpelthen så nemt, sundt og virkelig lækkert. Jeg har set flere, der har lavet hjemmelavede bananchips, så jeg blev simpelthen nødt til at prøve det. Jeg kan faktisk ikke lide dem, man kan købe i supermarkedet, så jeg blev meget positivt overraskede over disse.
De var sprøde, søde og er en perfekt sund snack.

Jeg har før lavet æblechips, som du kan finde opskriften på her, som også var rigtig lækre.
I fremtiden vil jeg helt klart eksperimentere med andre frugter/grønsager!

Har I mon lavet hjemmelavede chips af noget før, og hvordan gik det?

Hjemmelavede bananchips
       en lille håndfuld

1 moden banan

Så nemt er det: 
Skær den modne banan i meget tynde skive med en skarp kniv, ca 1 mm tykke eller lidt mindre, hvis du kan. Læg de tynde skiver fordelt på en bageplade med bagepapir. Bag dem i cirka 1 time og 15 minutter ved 115 grader. De er færdige, når de er sprøde.
Løsn skiverne fra bagepapiret og lad dem køle af.
Opbevar dem i en lufttæt beholder – de er dog bedst på dagen, men kan også sagtens spises dagen efter.

Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thaikylling med mango, cashewnødder og koriander