Verdens bedste brød og nye ændringer på bloggen

Friske forårsruller med dip – en seriøst god dip

Friske forårsruller med dip. Jeg smagte friske forårsruller for et eller 2 år siden, og der var jeg faktisk ikke særlig vild med selve papirrullernes konsistens. Men jeg måtte prøve igen, og nu er jeg helt vild med dem! Friske forårsruller med dip er super lækkert, nemt at lave + rigtig hyggeligt at sidde om bordet og rulle sin egen rulle. Det ligger let i maven og smager super godt med forskellige konsistenser og den lækre dip, jeg biksede sammen.

Forårsrullen er fyldt med kylling, spidskål, gulerødder, forårsløg, mango og avokado, men du kan bruge lige, hvad du har lyst til. Jeg vil ihvertfald anbefale mango og avokado, da det giver både en god smag, men også saftighed. Dippen består af soya, peanutbutter, limesaft, chili og revet ingefær – den er altså virkelig prikken over i’et! Ps. den smager altså meget bedre end den ser ud.

Tip: skær kylling og grønsager i lange, tynde strimler. Så er det lettere at samle og spise rullen.

Se også mine friske forårsruller med kokos-peanutbutter dip i et lidt flottere format.

Friske forårsruller med dip (til 4 personer)

  • 12-16 rispapir
  • en bakke kyllingefileter
  • mango
  • avokado
  • gulerødder
  • spidskål
  • foråsløg

  • Dip: en lille dl soya
  • en spsk peanutbutter (min favorit er denne)
  • 1-1,5 lime
  • 1 chili
  • 4 cm frisk ingefær

Så nemt er det: Start med at skære kylling i tynde, lange strimler. Steg dem på panden i lidt olivenolie. Tiden afhænger lidt af, hvor tykke dine strimler er, men det tager ikke særlig lang tid.
Skær imens grønsager i lange, tynde strimler.

Brug en ske til at blande soya, peanutbutter, lime, finthakket chili og revet ingefær i en skål. Du skal ligesom mase peanutbutteren ind i soya’en med bagsiden af skeen. Smag til med ekstra limesaft.

Sæt en bred skål (rispapiret skal kunne ligge i) med varmt vand frem på bordet sammen med skåle med grønsager og kylling. Del også dippen op i 4 skåle, så man har sin egen. Så kan folk selv bygge og pakke deres ruller. Læg et rispapir ned i skålen med det varme vand ét ad gangen,  til det er blødt. Fyld, rul og dyp i dip.
Nedenunder kan du se en lille step-for-step guide til, hvordan du kan folde rullen:

Friske forårsruller med dip
 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste brød og nye ændringer på bloggen