Sunde dadeltrøfler og en reminder

Friskpresset æblejuice med ingefær

Friskpresset æblejuice med et strejf af ingefær

Her er lige et hurtigt indlæg fra mig, inden jeg skal ud og spise friskbagte boller – hvis du også vil have boller, kan du finde opskrifter myslibollerciabattabollerkoldhævede boller eller nemme brusebadsboller.
Nåh nu til juicen! Det her er bare inbegrebet af efterår for mig. Alle de æbler man har tilovers fra æbletræet, skal bruges, og det her er en nem, hurtig, lækker og sund måde at bruge dem på. Jeg ELSKER friskpresset juice og det kan varieres i uendelige muligheder. Du kan fx tilsætte gulerødder, appelsin, rødbede, spinat og mange mange andre frugter og grønsager. Jeg har fx også lavet en på æbler, gulerødder og ingefær eller rødbeder, æbler, gulerødder og ingefær – kun fantasien sætter grænser.
Jeg har dog valgt at holde mig til en enkel juice, som har en frisk smag fra æblerne, men med et lille strejf af ingefær, som jeg simpelthen er helt vild med.

(2 store eller 4 små glas – 5 minutter)

Du skal bruge: 
8 store æbler
Et stykke ingefær på ca 4-5 cm
En juicepresser

Så nemt er det: 
Start med at fjerne kernehus fra alle æblerne, og skær dem i kvarte så det er nemmere at presse dem ned i juicepresseren. Skræl ingefæren. På min juicepresser skal man lige huske at sætte en kande/skål, der hvor saften ryger ud, så det ikke er ud over det hele – og som du måske kan høre, har jeg lavet den fejl ;-).
Pres æbler og ingefær, og rør det rundt i kanden/skålen. Sæt den på køl eller kom nogle isterninger i. Den er nemlig bedst, synes jeg, når den er kold.

Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

 • Anonym

  Hej Anna

  Må jeg spørge dig hvilken saftpresser du har brugt?
  Jeg har selv lige bestilt denne http://madmaskiner.dk/philips-hr1871-saftpresser/
  Men jeg er blevet lidt i tvivl om jeg har været for hurtig og måske først skulle havde fundet ud hvad andre mener om de forskellige saftpressere.
  Hvad siger din erfaring dig ang. saftpressere og kender du den jeg har bestilt?
  På forhånd tak:)
  Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Julie,

  Min saftpresser er sådan en 'Juice Master' fra tefal, som fungerer fint, men måske er ved at være lidt gammel 😉
  Jeg kender ikke den du har bestilt, men den ser ret professionel ud, så mon ikke den er god?

  Kh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde dadeltrøfler og en reminder