Sund og nem risotto look-a-like

Asiatisk rejecocktail

Rejer, avocadocreme, lime, mango, frisk kokosnød, rødløg og koriander

Det her er simpelthen verdens bedste forret. Når de fleste hører navnet rejecocktail forbindes det tit med noget lidt kedeligt… Ihvertfald i mit tilfælde. Men det her er bare SÅ lækkert og nemt! Kombinationen af rejer, lidt fed og cremet avocadocreme, lime, sødlig og saftig mango, sprød kokosnød og rødløg smager bare helt himmelsk.
Denne forret er inspireret af Anne Hjernøe og blev serveret til en fest vi holdt herhjemme i fredags, og den blev meget positivt modtaget 🙂

Tip: Du kan hakke lidt frisk chili i også, det har jeg gjort før, og det er altså også lækkert.

Se også version 2.0 lige her.

(Forret til 4 personer – 10 minutter)

Du skal bruge: 
500 g store rejer
1 mango
1 lille håndfuld friske koriander (kan udelades)
1 rødløg
1/4 frisk kokosnød
2 avokadoer
Saft fra 1 lime

Så nemt er det: 
Start med at mose avokado og limesaft med en gaffel. Det må gerne være cremet, men stadig lidt groft. Kom rejerne i en skål. Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet fra stenen i midten. Skær frugtkødet i lidt aflange tern. Pil og hak rødløget fint. Skær den friske kokos ud af nødden og skær den i tynde og mundrette stykker. Bland rødløg, mango og kokosnød (og evt. finthakket chili).
Du skal nu lægge avokadocreme, rejer og mangoblandingen i lag. Du kan for eksempel starte med lidt mangoblanding, så avokadocreme, så mangoblanding, så rejer og så avokadocremet. Til sidst kan du drysse med friske koriander. Drys evt med lidt salt og peber.
Server med det samme 🙂

Anna

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sund og nem risotto look-a-like