Annonce

Æblechips

Æblechips

Jeg er vist gået lidt amok i æbleopskrifterne, men det skal man næsten også på denne tid af året. De her lækre nogle lavede jeg igår, og det var virkelig godt! Jeg har før smagt de æblechips, man kan købe, og dem var jeg ikke så vilde med. Jeg troede derfor, at de her ville blive lidt bløde, men det her modbeviste fuldstændig mine fordomme! For de var sprøde, let syrlige og ret gode. Næsten ligesom chips!

Opskrift på æblechips

Æblechips er perfekte som en sund snack, og de er aller bedst samme dag. De tager lidt lang tid at lave, men det er meget nemt, og det hele værd. Det lover jeg. Og hvis du har børn, er jeg helt sikkert på, at de også vil være vilde med dem. Næste gang vil jeg prøve og lave det med gulerødder, kartofler, pære eller rødbeder… Vil du selv i gang med flere frugtchips, så kan jeg også anbefale dig at prøve bananchips.

Æblechips 1
Æblechips 2

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Æblechips

Æblechips

Sprøde og sunde æblechips. De er nemme at lave men kræver lidt tid i ovnen til at tørre helt ud. Lav endelig en større portion, når du er i gang.
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse2 timer 30 minutter

Ingredienser

  • æbler (store og faste)
  • stødt kanel

Fremgangsmåde

  • Skær æblerne meget tyndt ud, så kernehuset er i midten af skiverne. Jeg brugte et mandolinjern med et blad/kniv på 0,75 mm tykkelse. Hvis du ikke har et mandolinjern, kan du skære dem tyndt ud med en skarp kniv.
  • Bred dem ud på en bageplade med bagepapir, så de ikke ligger ovenpå hinanden.
  • Drys med kanel og bag dem i ovnen i 2,5 time ved 100 grader.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments